Παρέμεινε σε δεινή θέση το Πέραμα (4-0) από το Κουτσελιό (video)

04.04.2024 Αναγνώστηκε 1728 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Για την 27η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής, ο ΠΑΟ Κουτσελιού επικράτησε με 4-0 της Προοδευτικής Περάματος, η οποία θα δώσει τεράστια μάχη στις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές για την αποφυγή του υποβιβασμού.

 

Παρέμεινε σε δεινή θέση το Πέραμα (4-0) από το Κουτσελιό (video)

Το Κουτσελιό έφτασε στο ρελαντί στη νίκη αυτή, πετυχαίνοντας από δυο τέρματα σε κάθε ημίχρονο και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη το Πέραμα παρέμεινε στους 23 βαθμούς όσους έχουν πλέον και οι Λογγάδες, ενώ στους 24 είναι το Δροσοχώρι και αναμένεται ως το τέλος να γίνει σκληρή μάχη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το Πέραμα απείλησε με τον Μπισέλα στο 5’ και στο 6’ ο Δάσκαλος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 10’ μετά από ασίστ του Νικολάου ο εμβληματικός αρχηγός του Κουτσελιού Δάσκαλος έκανε το 1-0.

Στο 13’ ο Κουτσογιάννης αστόχησε με πλασέ και στο 31’ μετά από ωραία ενέργεια του Νικολάου έγινε το 2-0.

Στο 36’ μετά από εκτέλεση κόρνερ για το Πέραμα ο Κωστούλας αστόχησε με κεφαλιά, στο 45’ με εκτέλεση φάουλ του Χύσο μπλόκαρε ο Κυρικλίδης και στην εκπνοή του πρώτου μέρους μετά από ασίστ του Γκέγκα ο Αλεξίου πλάσαρε άουτ.

Το Κουτσελιό με ακόμη δυο τέρματα του Αλεξίου στο 60’ και του ιδιαίτερα δραστήριου Πέτρου Τίνα στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτησία: Παπαδημητρίου (Γεωργίου Χ-Ραβάνογλου)

Κουτσελιό (Τασιούλας): Κυρικλίδης, Αλεξίου (Κούτλας), Κυριακίδης,Κέντρος, Ναυρόζογλου, Τσακανίκας, Γκέγκα (Τίνας), Κακαράντζας, Κουτσογιάννης (Μπακαγιάννης), Δάσκαλος (Κατσάνος), Νικολάου (Σιαμέτης).

Πρ.Περάματος (Κατσίκος): Αυγερινός, Τζιάλλας, Ρίζος, Κωστούλας (46' Θεοχαρίδης), Ρίζος Χ, Ντόβας (46' Ντότης), Μούστο, Στεφάνου (46' Ντεμίρης), Μπάφας (70' Λώλος), Μπισέλας (70' Κωλέτσης), Χύσο.

Σχολιασμος