Ποιοι Είμαστε

Το PASsports.gr είναι μια ηλεκτρονική σελίδα που ασχολείται με τον αθλητισμό και κυρίως με αθλητικά νέα της περιοχής των Ιωαννίνων, αλλά και της Ηπείρου γενικότερα. Οι αναγνώστες του PASsports.gr έχουν τη δυνατότητα καθημερινά να αποκτούν....διαβατήριο στην αθλητική ενημέρωση.

Μετά από 11 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της Ηπείρου ήρθε η ώρα της αλλαγής. Το PASsports.gr που πρωτοβγήκε στο διαδίκτυο το 2010, πλέον ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε το 2021, ώστε να είναι μια ιστοσελίδα ευανάγνωστη και ευκολόχρηστη. Κύριος στόχος μας και διαρκές στοίχημα παραμένει η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των αναγνωστών μας για την αθλητική επικαιρότητα.

Επικεφαλής της συντακτικής ομάδας του PASsports.gr είναι ο Θανάσης Μυριούνης ενώ την επιμέλεια έχουν ο Νίκος Γιωτίτσας και η Αγγελική Σιώλου. Πολύτιμοι συνεργάτες μας είναι ο Γιάννης Καρτάλης, ο Λευτέρης Παππάς και φυσικά ο Σχολιανός Βασίλης Μπίτας.

Σας ευχαριστούμε για την διαρκή στήριξη στο PASsports.gr και μην παραλείπετε να γίνει μέλη της σελίδας μας στο Facebook, αλλά και να μας ακολουθήσετε στο Instagram και στο Twitter...