Ζωντανή στη μάχη της παραμονής, Μουσιωτίτσα-Αετορράχη 6-1(video)

16.05.2024 Αναγνώστηκε 3432 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της παραμονής ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας, καθώς επιβλήθηκε με το ευρύ 6-1 του Αετού Αετορράχης για την 32η αγωνιστική και παρέμεινε στο κόλπο της παραμονής στην κατηγορία.

 

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής, Μουσιωτίτσα-Αετορράχη 6-1(video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Πριν το παιχνίδι η Μουσιωτίτσα ήταν ένα βαθμό πάνω από την Αετορράχη και όλοι περίμεναν ότι θα γίνει ένα αμφίρροπο ματς, ωστόσο η Μουσιωτίτσα ήταν κυρίαρχη από το ξεκίνημα του αγώνα και έφτασε σε μια άνετη νίκη που την κρατά ζωντανή στη μάχη της παραμονής.

Από την άλλη η Αετορράχη έμεινε αρκετά πίσω και πολύ δύσκολα να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Μόλις στο 5’ ο Θωμάς Παππάς έκανε το σουτ, ο Κρανάς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Βασίλης Παππάς έκανε το 1-0.

Στο 8’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με πλασέ. Μια φάση με τον Οικονόμου είχε η Μουσιωτίτσα, η Αετορράχη απείλησε με τον Βλάχο, ενώ ο Κένταυρος είχε και ένα δοκάρι στη συνέχεια με τον Παππά.

Στο 23’ άστοχο ήταν το σουτ του Πασχαλίδη και στο 36’ με ωραία ατομική ενέργεια του Μάρκου έγινε το 2-1. Στο 39’ ο Σίδερης εκτέλεσε το φάουλ και ο Παπαϊωάννου με κεφαλιά πέτυχε το 3-1, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-1 στο 44’ μετά από σέντρα του Οικονόμου.

Η Μουσιωτίτσα έφτασε στο 5-1 στο 46’ με τον Ζάβαλη και στο 6-1 στο 50’ με τον Θωμά Παππά. Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν τυπική διαδικασία με την Αετορράχη να έχει φάσεις με τους Ντούτση και Χριστογιάννη αλλά να μη μπορεί να μειώσει στο σκορ.

Διαιτησία: Μάντζιος (Μωυσιάδης-Κοσίνας)

Μουσιωτίτσα: Γεράκος, Νικόπουλος, Ζάβαλης, Δόσης Β (60’Δόσης Α), Δόσης Χ, Παπανικολάου, Σίνδρης, Παππάς Θ, Παππάς Β, Παπαϊωάννου (68’ Δήμος Κ), Οικονόμου (58’ Μπάκας).

Αετορράχη: Κρανάς, Κρανάς Χ (52’ Γερογιάννης), Μοτσενίγγος, Χριστογιάννης (68’ Πάκος), Καλές (75’ Γερομιχάλης), Βλάχος, Ντούτσης (68’ Ντούτσης), Κάσσος, Καραγκούνης, Πασχαλίδης, Μάρκος.

Σχολιασμος