Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

16.05.2024 Αναγνώστηκε 12146 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Συνεχίζεται το κύμα αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς μετά τον υποβιβασμό της γιαννιώτικης ομάδας θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα ενόψει της νέας σεζόν στην Super League 2. 

 

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ήδη έχουν αποχωρήσει οι ξένοι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο και με εξαίρεση τον Τούτου κανείς από αυτούς δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά, ενώ ακόμα και ο Άγγλος μπακ χαφ στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού. 

Παρελθόν έχουν αποτελέσει ήδη εδώ και ημέρες ο Τούρκος Ντεμίρ και ο Αργεντινός Γκάρο, ενώ τους ακολούθησε και ο Τούτου που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Μπόχουμ και θα εξεταστεί από τους γιατρούς της γερμανικής ομάδας για το αν θα περάσει ή όχι την πόρτα του χειρουργείου. 

Σύντομο ήταν το πέρασμα και του Ούγγρου τερματοφύλακα Νάγκι από τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν θα συνεχίσει. Στην πατρίδα του βρίσκεται μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τα Γιάννενα ο Αργεντινός Ροζάλες που ήρθε και δεν… ακούμπησε στην ομάδα της Ηπείρου. Ο μοναδικός ξένος από όσους αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο που θα γίνει μια προσπάθεια να μείνει είναι ο Πολωνός Σομποτσίνσκι, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος στις πρόσφατες δηλώσεις του.  

Τέλος και οι Παμλίδης και Ριένστρα

Τα συμβόλαια που λήγουν είναι πολλά φέτος και κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών αυτών ήδη έχουν μαζέψει βαλίτσες και έχουν φύγει από τα Γιάννενα. Παρελθόν από τον ΠΑΣ και ο Γιώργος Παμλίδης, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώθηκε και ο ίδιος ψάχνει ομάδα Super League για να συνεχίσει την καριέρα του. Το δεύτερο πέρασμα από τα Γιάννενα ο Παμλίδης μέτρησε 57 συμμετοχές, πέτυχε 9 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ. 

Επίσης, τους συμπαίκτες του αποχαιρέτησε και ο Ολλανδός Ριένστρα που αποχώρησε μετά από δύο χρόνια παρουσίας στα Γιάννενα. O Ριένστρα φεύγει με 49 συμμετοχές, δύο γκολ και μόλις ασίστ. Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε στα social media αποχαιρετιστήριο μήνυμα με μια φωτογραφία με τους συμπαίκτες του ευχαριστώντας την ομάδα και τον κόσμο για την υποστήριξη. 

Επίσης, εκτός Ιωαννίνων βρίσκεται ήδη και ο Ρουμάνος Κλαούντιου Μπάλαν που ήταν εδώ και καιρό εκτός πλάνων, ενώ πιθανότατα δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΣ και ο Πατρινός τερματοφύλακας Βασίλης Σούλης.

Τέλος, οι δύο δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Τζίμας και Μάριος Τσαούσης έχουν ήδη φύγει από τα Γιάννενα και θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο Τσαούσης έκανε μια θεραπεία στους κοιλιακούς για το σύνδρομο που παρουσίασε, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες είχε επιστρέψει στα Γιάννενα προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει.

Σχολιασμος