Στον ΠΑΣ Γιάννινα για 3 χρόνια ο Μπακαδήμας (photo)

01.09.2022 Αναγνώστηκε 1360 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα 3 χρόνια θα είναι ο Αγρινιώτης αμυντικός Μάκης Μπακαδήμας καθώς η πλευρά του ποδοσφαιριστή ήρθε σε συμφωνία με τη γιαννιώτικη ΠΑΕ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα για 3 χρόνια ο Μπακαδήμας (photo)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Μπακαδήμας αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Παναιτωλικό και τις τελευταίες δύο ημέρες δοκιμάζονταν από τον Θανάση Στάικο στις προπονήσεις του ΠΑΣ, όπως σας είχαμε ενημερώσει και με χτεσινό ρεπορτάζ. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ικανοποίησε το τεχνικό επιτελείο, το οποίο άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του. Μετά τις συζητήσεις μεταξύ του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Βασίλη Ρόβα με τους διοικούντες του ΠΑΣ Γιάννινα επήλθε αρχικά χτες προφορική συμφωνία και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή.

Ο Γεράσιμος Μπακαδήμας είναι γεννημένος στις 6 Ιουνίου 2000 και έχει ύψος 1,81 μέτρα, ενώ ξεχωρίζει εμφανισιακά για το πυκνό μαλλί του. Η καταγωγή του είναι από την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού. Το 2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και δόθηκε δανεικός στην ΑΕ Μεσολογγίου και στη συνέχεια στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με την οποία είχε 4 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Τον Αύγουστο του 2021 ο Μπακαδήμας επέστρεψε στον Παναιτωλικό και είχε συνολικά 11 συμμετοχές με τους Αγρινιώτες την περασμένη σεζόν σε πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας και play out.

Σχολιασμος