Δοκιμάζεται στον ΠΑΣ ο αμυντικός Μπακαδήμας

31.08.2022 Αναγνώστηκε 1112 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Για την απόκτηση ενός τέταρτου στόπερ για το κέντρο της άμυνας ψάχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα και τις τελευταίες ημέρες προπονείται με τη γιαννιώτικη ομάδα ο 22χρονος Μάκης Μπακαδήμας, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στον Παναιτωλικό.

Δοκιμάζεται στον ΠΑΣ ο αμυντικός Μπακαδήμας
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ο Γεράσιμος Μπακαδήμας είναι γεννημένος στις 6 Ιουνίου 2000 και έχει ύψος 1,81 μέτρα, ενώ ξεχωρίζει εμφανισιακά για το πυκνό μαλλί του. Η καταγωγή του είναι από την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού. Το 2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και δόθηκε δανεικός στην ΑΕ Μεσολογγίου και στη συνέχεια στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με την οποία είχε 4 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Τον Αύγουστο του 2021 ο Μπακαδήμας επέστρεψε στον Παναιτωλικό και είχε συνολικά 11 συμμετοχές με τους Αγρινιώτες την περασμένη σεζόν σε πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας και play out.

Αν ο Μπακαδήμας πείσει τον Στάικο και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θα αποκτηθεί και θα είναι ο τέταρτος στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς μετά την αποχώρηση του Γωγουβίτη έμεινε η ομάδα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τους Ερασμούσπε, Παντελάκη και Μπαγκαλιάνη. 

 

Σχολιασμος