Νίκη με ανατροπή για τους Τίγρεις, 4-2 τη Μουσιωτίτσα (video)

28.04.2024 Αναγνώστηκε 1044 φορές

Για την 30η αγωνιστική της Β’ Ερασιτεχνικής οι Τίγρεις επικράτησαν με σκορ 4-2 της Μουσιωτίτσας και έκαναν σημαντικό βήμα για την παραμονή σε αντίθεση με τον Κένταυρο που παρέμεινε σε δύσκολη θέση.

Νίκη με ανατροπή για τους Τίγρεις, 4-2 τη Μουσιωτίτσα (video)

Την αντίσταση του αξιόμαχου Κένταυρου Μουσιωτίτσας έκαμψαν οι Τίγρεις σε ένα παιχνίδι που έγινε η ανατροπή της ανατροπής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ, η Μουσιωτίτσα έφερε τούμπα το ματς αλλά οι Τίγρεις κατάφεραν να κάνουν και εκείνη τη δική τους ανατροπή κερδίζοντας το ματς.

Παρά την προσπάθεια που έκανε στο ματς και την μαχητικότητα που είχε, η Μουσιωτίτσα έχασε ακόμη ένα ματς στις λεπτομέρειες με αποτέλεσμα να παραμένει στην 16η θέση με 26 βαθμούς με αποτέλεσμα να δυσκολεύει περισσότερο η υπόθεση παραμονή.
Οι δυο ομάδες προσπάθησαν είτε από στατικές φάσεις είτε από σουτ να γίνουν απειλητικές, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι Τίγρεις είχαν μια καλή στιγμή με τον Τάτση και η Μουσιωτίτσα ένα σουτ του Δόση Χ. Στο 33’ ήρθε το 1-0 για τους Τίγρεις όταν ο Τάτσης σούταρε, ο Γεράκος απέκρουσε και στην επαναφορά σκοραρε ο Ντάσιος.

Η Μουσιωτίτσα ισοφάρισε σε 1-1 στο 41’ με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Βασίλη Παππά, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 44’ βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 54’ η Μουσιωτίτσα έφερε τούμπα το ματς όταν ο Μπίντος έκανε το σουτ και απέκρουσε ο Τσόλαρος αλλά στην επαναφορά ο Αράπι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Οι Τίγρεις ισοφάρισαν σε 2-2 στο 70’ με σουτ του Γκούρα. Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ στο 76’ με τον Γούλα, ενώ στο 79’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Παππά, κάτι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες τους.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 89’ ο Δάλλας.
Διαιτησία: Τασιούλας (Πασιάς- Γεωργίου)
Τιγρεις: Τσόλαρος,Λύτρας,Κύρκος,Ζαβογιάννης,Θεοδωρής,Δάλλας, Ντάσιος, Γκούρας, Μίχος (83’ Χριστοφιλάκης), Τάτσης, Τσόδουλος (58’ Γούλας).
Μουσιωτίτσα:Γεράκος, Νικόπουλος, Μπίντος (78’ Ζάβαλης), Δόσης Β, Δόσης Χ, Παπανικολάου, Αράπι,Παππάς, Παπαϊωάννου, Παππάς, Οικονόμου (70’ Σίδερης).

Σχολιασμος