Πήρε μπρος στο δεύτερο, το Ροδοτόπι 3-0 την Κληματιά (video)

02.11.2019 Αναγνώστηκε 629 φορές

Μεγάλη νίκη με 3-0 πήρε το Ροδοτόπι από την Κληματιά, μια νίκη που το φέρνει έστω και προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Β’ κατηγορίας.

Πήρε μπρος στο δεύτερο, το Ροδοτόπι 3-0 την Κληματιά  (video)

Ο αγώνας είχε για τις δύο ομάδες από ένα ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν η ομάδα που αν και απειλήθηκαν πρώτοι κατάφεραν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να χάσουν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Θρασκιά πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε γρήγορα να ανοίξει το σκορ και αυτό ήταν το σημείο «κλειδί» του αγώνα μαζί βέβαια με την κίνηση-ματ που έκανε ο προπονητής του Ροδοτοπίου βάζοντας τον Λιάρο από τον οποίο ξεκινούσε ότι καλό έκανε το Ροδοτόπι.

Η Κληματιά με το που βρέθηκε πίσω στο σκορ κατέρρευσε με τους παίκτες του Σπύρου Μάνθου να μην μπορούν να απειλήσουν την εστία του Νούτσου.

Σουτ του Μούτα στο 9’ η μπάλα λίγο άουτ.

Σέντρα του Κυπριανού στο 14’ ο Λούζης από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 25’ο Κυπριανός έκανε τη σέντρα ο Σπυρόπουλος προσπάθησε να διώξει και ενώ η μπάλα πήγαινε προς την εστία ο Στράιχερ απέκρουσε.

Εκτέλεση φάουλ στο 29’ του Κώστα Α. κεφαλιά ο Βλαχόπουλος η μπάλα άουτ.

Στο 36’ο Ράπτης έκανε τη μπαλιά στον Κώστα Α. πλασέ του τελευταίου η μπάλα λίγο άουτ.

Ατομική προσπάθεια και σουτ του Βλαχόπουλου στο 38’ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Νούτσου.

Στο 47’ ο Αργύρης Α. με πλασέ κάνει το 1-0.

Η Κληματιά έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-1 στο 49’ όταν ο Κώστας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Ευκαιρία στο 51΄ για το Ροδοτόπι με τον Λιάρο να εκτελεί κόρνερ ο Πάικας έκανε την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το Ροδοτόπι διπλασίασε τα τέρματα του στο 61’ όταν ο Λιάρος με ωραία ατομική προσπάθεια απέφυγε τους αντιπάλους του έδωσε στον Παπαιωάννου και αυτός με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 67’ ο Λούζης βγήκε απέναντι από τον Στράιχερ έστειλε όμως τη μπάλα άουτ.

Εκτέλεση φάουλ στο 81’ του Μούτα κεφαλιά ο Βλαχόπουλος η μπάλα άουτ.

Το τελικό 3-0 έκανε στο 82’ ο Παπαιωάννου.

Διαιτησία: Πάνος Ι. (Χαρίσης-Κολιοφούκας).

Ροδοτόπι: Νούτσος, Νίτα, Τρομπούκης (79’ Τσαβλαρίδης), Ρόγκα,Πάικας, Κυπριανός, Αργύρης Α. (74’Κοσμάς), Αργύρης Π., Γκροπάσι (46’Λιάρος), Λούζης, Παπαιωάννου (83’ Ταμπούρας).

Κληματιά: Στράιχερ, Γιαννάκης (73’ Παυλίδης), Μούτας, Σπυρόπουλος, Παπαλάμπρης, Τσακανίκας (83’ Μπάρδας), Ράπτης (64’ Κώτσιας), Μπέλλος, Βλαχόπουλος, Γκουγιάννος, Κώστας (64’λ.τρ. Τσιλοτάι).

ΧΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος