Λαδιάς: «Θέλουμε ενίσχυση, στον αριθμό των παικτών» (video)

19.08.2026 Αναγνώστηκε 124 φορές

Στο γεγονός ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, όχι ποιοτικά αλλά και σε αριθμό παικτών, στάθηκε ο προπονητής της Θύελλας Κατσικάς, Γιώργος Λαδιάς μετά το τέλος του ισόπαλου φιλικού αγώνα με τον Άρη Φιλιατών.

Λαδιάς: «Θέλουμε ενίσχυση, στον αριθμό των παικτών» (video)

Η δήλωσή του:

«Τα αποτελέσματα στα φιλικά πιστεύω δεν παίζουν ρόλο, είναι μια εικόνα αλλά δεν είναι καθοριστική. Πιστεύω ότι θέλουμε βελτίωση και ίσως δεν είναι σωστό που έχουμε τρία απανωτά φιλικά σε δέκα μέρες, οι περισσότεροι παίκτες είναι κουρασμένοι. Έχουμε τραυματίες όπως είναι ο Σκανδάλης, η σημαία της ομάδας, πολύ καλός παίκτης.

Θέλουμε ενίσχυση, στον αριθμό των παικτών, όχι μόνο ποιοτικά. Το πρωτάθλημα δεν βγαίνει με 13-14 παίκτες. Οι μικροί που έχουμε είναι πολύ καλοί, αλλά είναι σε ηλικία 15-16 χρονών, δεν έχουν παραστάσεις από αυτά τα πρωταθλήματα».

Σχολιασμος