Στη Νάουσα ο Χρήστος Ελευθεριάδης

20.08.2026 Αναγνώστηκε 77 φορές

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΦΑΣ Νάουσα, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον 34χρονο έμπειρο μεσοεπιθετικό Χρήστο Ελευθεριάδη, έναν ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα τις σεζόν 2019-20 και 2020-21. Ήταν μέλος της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη που ανέβηκε στη Super League 1 και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος το 2021 όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό.

 

Στη Νάουσα ο Χρήστος Ελευθεριάδης

Μια σημαντική κίνηση από τη Νάουσα που θα είναι αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Ελευθεριάδης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Καμπανιακό στη Super League 2, ενώ στην καριέρα του έχει παρουσία και στη Super League, έχοντας φορέσει τις φανέλες του ΠΑΣ Γιάννινα, της Λαμίας και του Ιωνικού. Στην κορυφαία κατηγορία έχει καταγράψει συνολικά 97 συμμετοχές και 16 γκολ.

Στη μέχρι σήμερα πορεία του έχει επίσης αγωνιστεί σε Αλμωπό Αριδαίας, Καβάλα, Πιερικό, Νίκη Βόλου, Εθνικό Σερρών, Παναχαϊκή και Χανιά, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες.

 

Σχολιασμος