Στους "8" με δεύτερη νίκη Ρεάλ, Βόλφσμπουργκ

08.03.2016 Αναγνώστηκε 824 φορές

Την πρόκριση τους στα προημιτελικά του Champions League σφράγισαν σήμερα Ρεάλ Μαδρίτης και Βόλφσμπουργκ σημειώνοντας δεύτερη νίκη κόντρα σε Ρόμα και Γάνδη αντίστοιχα.

Οι Μαδριλένοι και οι Γερμανοί είχαν εξασφαλίσει από τα πρώτα ματς την πρόκριση τους στην οκτάδα και σήμερα τσέκαραν τα πρώτα εισιτήρια για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου.

Η Βασίλισσα επικράτησε με 2-0 της Ρόμα με σκόρερ τους Ρονάλντο και Χάμες, ενώ οι Γερμανοί νίκησαν με 1-0 την Γάνδη με σκόρερ τον Σούρλε με τους νικητές να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο τα τέρματα τους.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΡΟΜΑ 2-0

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 τη Ρόμα χάρη σε γκολ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάμες Ροντρίγκεζ και τσέκαρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μαδριλένοι τα χρειάστηκαν κόντρα στη Ρόμα του Κώστα Μανωλά καθώς οι Ιταλοί έπαιξαν πολύ έξυπνα και είχαν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν όμως οι Σαλάχ και Τζέκο ήταν μοιραίοι για την ιταλική ομάδα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 65' κατάφεραν να σκοράρουν με τον Βάσκεθ να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά και τον Ρονάλντο με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Ρόμα για το 1-0.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος τρία λεπτά αργότερα με το γκολ του Χάμες να κλειδώνει την νίκη της Ρεάλ και την πρόκριση της στα προημιτελικά.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Πέπε, Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Χάμες, Μπέιλ (61' Βάσκεθ), Μαρσέλο, Κασεμίρο (83' Κόβατσιτς), Μόντριτς (75' Χεσέ), Ντανίλο.

Ρόμα (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Σέζνι, Ντίνιε, Περότι, Τζέκο, Σαλάχ, Πιάνιτς, Κεϊτά (86' Μαϊκόν), Ελ Σαραουΐ (74' Τότι), Φλορένζι, Μανωλάς, Ζουκάνοβιτς.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΑΝΔΗ 1-0

Με δεύτερη νίκη προκρίθηκε και η Βόλφσμπουργκ στα προημιτελικά, για πρώτη φορά στην ιστορία της, νικώντας αυτή τη φορά με 1-0 την Γάνδη, με τους Γερμανούς να έχουν το προβάδισμα πρόκρισης λόγω του 2-3 στο Βέλγιο.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι ο Αντρέ Σίρλε έκρινε την αναμέτρηση σκοράροντας στο 74' το μοναδικό γκολ μετά από ασίστ του Ντράξλερ, ο οποίος από σκόρερ πριν δύο εβδομάδες έγινε απόψε δημιουργός. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα όμως βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Σελς που κράτησε στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο το σκορ για την ομάδα του.

Βόλφσμπουργκ (Ντίτερ Χέκινγκ): Κάαστελς, Τρας, Ροντρίγκες, Ντάντε, Κνόχε, Λουίς Γκουστάβο, Γκιλαβογκί, Άρνολντ (83' Βιερίνια), Ντράξλερ (78' Καλιγκιούρι), Σίρλε (89' Σέφερ), Κρούζε.

Γάνδη (Χέιν Βανχάεζεμπρουκ): Σελς, Ραφίνια (78' Ποκέ), Ασαρέ, Νίλσεν, Γκέρσον, Νέτο, Κουμς, Ντεζέγκερε, Μάτον (68' Σάιεφ), Μιλίσεβιτς, Σάιμον (70' Κουλιμπαλί).

Σχολιασμος