Ξεκίνημα με ανατροπές στην Α΄ Ερασιτεχνική

12.09.2026 Αναγνώστηκε 285 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με τρεις σημαντικές αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της Α΄ ΕΠΣΗΠ, εκεί όπου έγινε της…ανατροπής στα τελικά αποτελέσματα και τις εκπλήξεις που έκρυβε η πρώτη επίσημη αγωνιστική ημέρα.

Ξεκίνημα με ανατροπές στην Α΄ Ερασιτεχνική

Ματσάρα πραγματοποιήθηκε στην Κόνιτσα, με την τοπική Πίνδο να επικρατεί με 4-3 της Θύελλας Ελεούσας, σε ένα ματς που είχε συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ, με τελικό νικητή την γηπεδούχο Κόνιτσα, οποία μπήκε με το δεξί.

Νίκη με ανατροπή πέτυχε και ο Αγροτικός Καστρίτσας, ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ για ένα ολόκληρο ημίχρονο από το Κάστρο/Νεοχωρόπουλο με 0-1, κάνοντας ωστόσο την ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος για το τελικό 1-2, πετυχαίνοντας δύο τέρματα το ένα με πέναλτι για το οποίο αντέδρασαν έντονα οι γηεδούχοι.

Πολύτιμο βαθμό πέτυχε η Κληματιά στην έδρα της, καθώς ήρθε ισόπαλη (1-1) με τους ισχυρούς Αμπελόκηπους, «κόβοντας» τους βαθμούς με το…καλημέρα.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Κόνιτσα-Ελεούσα 4-3

Κάστρο/Νεοχωρόπουλο-Καστρίτσα 1-2

Κληματιά-Αμπελόκηποι 1-1

Τα αυριανά παιχνίδια:

17:00

Ανατολή-Λογγάδες

ΑΕ Γιάννενα-Κουτσελιό

19:00

Πέραμα-Κρανούλα

Άτλας-Νεοκαισάρεια

 

 

Σχολιασμος