Η κλήρωση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

15.07.2016 Αναγνώστηκε 1897 φορές

Τον αντίπαλο του στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League έμαθε σήμερα ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περιμένει για να μάθει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει.

Οι δευτεραθλητές Ελλάδος κληρώθηκαν με τον Άγιαξ τον οποίο είχαν αντιμετωπίσει και την σεζόν 2013-2014 με τον Αίαντα να παίρνει δύσκολη πρόκριση με 2 ισοπαλίες, 1-1 στην Ολλανδία και 3-3 στην Τούμπα.

Ένας ΠΑΟΚ που θέλει να πάρει την ρεβάνς για τον τότε αποκλεισμό και να βρεθεί στα play-off του Champions League πράγμα που θα του εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός που επιστρέφει σε προκριματική φάση Champions League μετά την σεζόν 2009-2010 και τις προκρίσεις κόντρα σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σέριφ ενδέχεται να βρει την τελευταία και πάλι στον δρόμο του αν αυτή προκριθεί απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά με την ομάδα του Βίκτορ να πρέπει να περιμένει για να μάθει τον αντίπαλο της.

Στον πρώτο αγώνα που έλαβε χώρα στο Ισραήλ η Χάποελ επικράτησε με 3-2 της ομάδας από την Μολδαβία.

Να θυμίσουμε ότι οι Πειραιώτες είχαν περάσει εύκολα το εμπόδιο της ομάδας από την Μολδαβία την σεζόν που βρέθηκαν αντίπαλοι με 2 νίκες που τους έδωσαν και την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 26-27 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 2-3 Αυγούστου.

Σχολιασμος