Τα σημερινά αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

04.11.2015 Αναγνώστηκε 1013 φορές

Την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής του Champions League είχαμε σήμερα με την διεξαγωγή των αγώνων της διοργάνωσης για τους ομίλους από τον πέμπτο έως και τον όγδοο.

Πολύ όμορφα ματς και σήμερα με έντονες συγκινήσεις, πολλά γκολ και αγωνίες για τις ομάδες, ενώ κάποιες έκλεισαν θέση στην επόμενη φάση, κάποιες αποχαιρέτησαν τον θεσμό, ενώ υπάρχουν και οι ομάδες που θα ζουν με την αγωνία και το άγχος για την έκβαση των προσπαθειών τους.

Από τα σημερινά αποτελέσματα σίγουρα ξεχώρισε το 5-1 της Μπάγερν απέναντι στην Άρσεναλ, αλλά και η νίκη της Ρόμα με την Λεβερκούζεν με 3-2, ενώ από ελληνικής πλευράς ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στον 6ο όμιλο, αυτόν του Ολυμπιακού δηλαδή, οι πρωταθλητές Ελλάδος πλέον μόνο με αυτοκτονία θα χάσουν την πρόκριση για τους "16" του θεσμού μετά την μεγάλη νίκη τους με 2-1 απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Σίλβα στο Φάληρο καθώς προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-1 με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι, αλλά την λύση έδωσε η αλλαγή του Σίλβα Φελίπε Πάρντο που με δυο γκολ χάρισε την νίκη στην ομάδα του και το δικαίωμα να είναι φαβορί για το δεύτερο εισιτήριο.

Το πρώτο βρίσκεται ήδη στην Μπάγερν που σήμερα συνέτριψε την Άρσεναλ με 5-1 και απέδειξε ότι ήταν μια κακή παρένθεση η ήττα στο Λονδίνο. Πλέον για την ομάδα του Βενγκέρ έχουν στενέψει τα περιθώρια πρόκρισης και σίγουρα το ματς απέναντι στην ομάδα του Ζάγκρεμπ είναι ζωής και θανάτου προκειμένου να έρθει την τελευταία αγωνιστική στον Πειραιά και να τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση.

Οι Λονδρέζοι θα πρέπει να επικρατήσουν του Ολυμπιακού, που λογικά θα ηττηθεί στο Μόναχο, με 2 γκολ διαφορά ή με νίκη με ένα γκολ διαφορά αλλά με σκορ 3-4, 4-5 κοκ.

Στον 5ο όμιλο η Μπαρτσελόνα έπραξε αυτό που ήταν δεδομένο και με το 3-0 απέναντι στην Μπάτε πανηγύρισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση, αλλά και την 1η θέση, ενώ στη Ρώμη η Ρόμα προηγήθηκε νωρίς 2-0 της Λεβερκούζεν, οι Γερμανοί ισοφάρισαν σε 2-2 την αναμέτρηση, αλλά ο Πιάνιτς λύτρωσε την ομάδα της Αιώνιας Πόλης με ένα γκολ δέκα λεπτά πριν το φινάλε.

Έτσι Ρωμαίοι με 5, Γερμανοί με 4 και Λευκορώσοι με 3 θα δώσουν μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Στον 7ο όμιλο ο Ουίλιαν λύτρωσε την Τσέλσι απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου με την ομάδα του Μουρίνιο να δυσκολεύεται απέναντι στους Ουκρανούς αλλά να επικρατεί με 2-1 και να ανεβαίνει στην 2η θέση και να κρατάει στα χέρια της την υπόθεση πρόκριση, ενώ οι Ουκρανοί θέλουν ένα στραβοπάτημα των "μπλε" για να ελπίζουν.

Το άλλο εισιτήριο σφραγίστηκε από την Πόρτο που νίκησε στη Χάιφα την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 1-3 και με 10 βαθμούς κάνει τα πλάνα της για την επόμενη φάση, ενώ οι Ισραηλινοί είναι η μόνη ομάδα με 0 βαθμούς μετά την συμπλήρωση 4 αγώνων.

Τέλος στον 8ο όμιλο το αντίθετο της Μακάμπι είναι η Ζενίτ που είναι η μόνη ομάδα με το απόλυτο των νικών και 12 βαθμούς, έχει ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά σε αυτό τον όμιλο όπου σήμερα πέρασε εύκολα από την Γαλλία απέναντι στη Λιόν με σκορ 2-0 με τους Γάλλους να είναι ουραγοί με 1 βαθμό και το ματς της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Γάνδη είναι όλα τα λεφτά για την 3η θέση και το Europa League.

Μια Γάνδη που νίκησε στο Βέλγιο 1-0 την Βαλένθια και πλέον έχει ελπίδες πρόκρισης, 6 βαθμοί οι "νυχτερίδες", 4 οι πρωταθλητές Βελγίου και υα τα δώσει όλα για την έκπληξη και την πρόκριση.

5ος όμιλος

Μπαρτσελόνα - Μπάτε Μπορίσοφ 3-0

Ρόμα - Λεβερκούζεν 3-2

Βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 10

2. Ρόμα 5

3. Λεβερκούζεν 4

4. Μπάτε Μπορίσοφ 3

6ος όμιλος

Μπάγερν - Άρσεναλ 5-1

Ολυμπιακός - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1

Βαθμολογία

1. Μπάγερν 9

2. Ολυμπιακός 9

3. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3

4. Άρσεναλ 3

7ος όμιλος

Τσέλσι - Ντιναμό Κιέβου 2-1

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Πόρτο 1-3

Βαθμολογία

1. Πόρτο 10

2. Τσέλσι 7

3. Ντιναμό Κιέβου 5

4. Μακάμπι Τελ Αβίβ 0

8ος όμιλος

Γάνδη - Βαλένθια 1-0

Λιόν - Ζενίτ 0-2

Βαθμολογία

1. Ζενίτ 12

2. Βαλένθια 6

3. Γάνδη 4

4. Λιόν 1

Σχολιασμος