Σάββατο, 15 Ιούνιος 2013 05:00
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφοι)

Η αξιοπρέπεια πάνω απ' όλα!

Το PASsports.gr συνεχίζει και το Σάββατο τη συμμετοχή του στην επαναλαμβανόμενη απεργία που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΣΥ και η τοπική ένωση συνακτών, η Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν. για την σκοταδιστική και πραξικοπηματική ενέργεια της κυβέρνησης να κατεβάσει τους διακόπτες της ΕΡΤ και να προχωρήσει στην απόλυση 2.656 εργαζομένων, 19 εξ αυτών στην Ήπειρο.

Το Σάββατο λοιπόν ΔΕΝ θα διαβάσετε στα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του PASsports.gr ούτε για την μεταγραφή του Φώτη Γεωργίου στον Ατρόμητο (κλειστό 3ετές λένε οι πληροφορίες), ούτε για την ιταλική ομάδα που βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάριου Οικονόμου από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ούτε και για τα δυο ονόματα προπονητών (ένας Έλληνας και ένας ξένος) τα οποία προκρίνει ο Γιώργος Χριστοβασίλης για τον πάγκο του "Άγιαξ" της Ηπείρου ως αντικαταστάτες του Γιάννη Χριστόπουλου. Θα τα διαβάσετε αλλού...

Ζητάμε συγγνώμη από τους αναγνώστες του site και θέλουμε την κατανόησή τους αλλά για μας η αξιοπρέπεια και η αλληλεγγύη είναι ΠΑΝΩ από τις όποιες δημοσιογραφικές επιτυχίες, την αναγνωσιμότητα, τα κολακευτικά σχόλια και τα κλικ.

Δηλώνουμε την στήριξή μας στον συνάδελφο Κώστα Ζαβογιάννη και τους υπόλοιπους εργαζόμενους της ΕΡΑ Ηπείρου αλλά και συνολικά στους 2.656 εργαζόμενους της ΕΡΤ που βρίσκονται σε καθεστώς απόλυσης.

Μακριά από μας οι ανήθικες και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές.

Θ.ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ - Ν.ΣΚΟΥΜΠΟΣ - Χ.ΛΕΜΟΝΙΑΣ - Χ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2013 07:39

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή