Πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΕ η Κ16 κοριτσιών του ΠΑΣ

02.06.2025 Αναγνώστηκε 46 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

 Τα κορίτσια του ΠΑΣ Γιάννινα κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα βόλεϊ Κ-16 της ΕΣΠΕΔΕ, νικώντας στον τελικό που διεξήχθη στην Φιλιππιάδα, τον ΦΓΣ Πρέβεζας με 3-0 σετ και πραγματοποιώντας μία πραγματικά σπουδαία εμφάνιση.

 

Πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΕ η Κ16 κοριτσιών του ΠΑΣ

Τα σετ: (25-23, 25-18, 25-16)

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα ευχαριστεί θερμά για την όμορφη κερκίδα που ενθάρρυνε τα κορίτσια από τον πρώτο έως τον τελευταίο πόντο.

Το ρόστερ της γιαννιώτικης ομάδας αποτελούν οι εξής αθλήτριες: Χριστιάνα Αναστασίου, Βάλια Δάλλα, Μαρίνα Ζήκου, Ελένη Κοσμά, Αλεξάνδρα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Λαμπρούση, Σμαράγδα Μουκοβίνα, Άννα Μπιντεβή, Μαρία Ντούτση, Βάλια Πολυχρονιάδη, Κωνσταντίνα Πρέντζα, Άννα Σιαδήμα, Ραφαηλία Σιέμου και Μεταξένια Χατζηπαντελίδη.

Α Προπονήτρια: Ειρήνη Μπόκα. Βοηθοί: Μαρία Μπράγια, Παυλίνα Βασιλείου, Χρυσάνθη Βασιλείου.

Σχολιασμος