Από τον Άρη στον ΠΑΣ η Αβραμίδου

06.09.2026 Αναγνώστηκε 102 φορές

Μία σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα Βόλει του ΠΑΣ Γιάννινα, αποκτώντας την Παναγιώτα Αβραμίδου, ύψους 1,81.

 

Από τον Άρη στον ΠΑΣ η Αβραμίδου

Μετά την παρουσία της στον Άρη Θεσσαλονίκης, η Παναγιώτα βρίσκεται πλέον στα Γιάννενα, όπου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην αθλητική της πορεία, συνδυάζοντας τις σπουδές της στην Ιατρική με την αγωνιστική της εξέλιξη μέσα από τον ΠΑΣ Γιάννινα WVC.

 «Από την πλευρά μου, υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, ώστε μαζί με τις νέες μου συμπαίκτριες να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και να φέρουμε τον σύλλογο εκεί που του αξίζε騻, δήλωσε η αθλήτρια.

Ο ΠΑΣ καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία, δύναμη, πρόοδο και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και όμορφες αθλητικές στιγμές.

Σχολιασμος