Τετάρτη, 12 Ιούνιος 2013 06:00
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

To PASsports.gr συμμετέχει στην απεργία

To PASsports.gr συμμετέχει στην απεργία που έχει προκηρύξει για την Τετάρτη 12 Ιουνίου η ΠΟΕΣΥ και η τοπική ένωση συνακτών, η Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν. για την απίστευτη και πραξικοπηματική ενέργεια της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ με τη λογική του "πονάει χέρι-κόβει χέρι" και την απόλυση 2.656 εργαζομένων.

Η ροή των θεμάτων θα σταματήσει στις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 12 Ιουνίου και μέχρι τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου με εξαίρεση θέματα που αφορούν την κινητοποίηση των εργαζομένων της ΕΡΤ καθώς το PASsports.gr έχει εκπρόσωπο που βρίσκεται στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ αναφέρει:

"Μετά την πραξικοπηματική, σκοταδιστική και βάρβαρη παρέμβαση της τρικομματικής κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΠΟΕΠΤΥΜ αποφάσισαν διαρκή απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων, των τεχνικών και των διοικητικών υπαλλήλων σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Η απεργία σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, καθώς και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη ΓΓΕ-ΓΓΕ, αρχίζει από τις 6:00 το πρωί, σήμερα, Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013. Η απεργία σε όλα τα έντυπα μέσα, εφημερίδες και περιοδικά, αρχίζει από τις 6:00 το πρωί, της Πέμπτης, 13 Ιουνίου 2013.

Από την απεργία θα εξαιρεθούν τα μέσα που προβάλλουν το απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ. Οι απεργίες των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης θα λήξουν μόνο όταν η κυβέρνηση πάρει πίσω τις πραξικοπηματικές αποφάσεις της, που φιμώνουν την ενημέρωση.

Τις απεργιακές συγκεντρώσεις και τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ περιφρουρούν οι εργαζόμενοι της ενημέρωσης και οι απεργιακές επιτροπές. Σήμερα, Τετάρτη, στις δώδεκα το μεσημέρι, καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό στην κορύφωση της απεργιακής συγκέντρωσης, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής".

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιούνιος 2013 06:37

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή