Τετάρτη, 22 Μάιος 2013 22:30
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παράσχος: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο η κούραση»

Για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια έκανε λόγο ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στα αρκετά λάθη που έκαναν οι Περιστεριώτες. Παράλληλα, χαρακτήρισε δίκαιες τις αποβολές των Κεϊτά και Ουντόζι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παράσχου:

«Δυστυχώς αρότι προηγηθήκαμε στο σκορ μ' έναν συνδυασμό πολύ καλό και ενώ φαινόταν ότι θα ξεκινήσουμε πολύ καλά το ματς, ήρθε από στημένη φάση το γκολ της ισοφάρισης. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ αύξησε μετά την πίεση. Έπαιξε μεγάλο ρόλο η κούραση, ειδικά για την ομάδα μου που δεν ήταν τόσο φρέσκια, όπως του ΠΑΣ που είχε ξεκουράσει επτά παίκτες κι έναν ακόμα σήμερα. Κάναμε αρκετά λάθη χωρίς ιδιαίτερη πίεση και αυτό φαίνεται καθαρά. Μέσα από την κόπωση επηρεάστηκε η σωστή μας σκέψη.

Αφού δεν επωφεληθήκαμε από την αποβολή του Κεϊτά, που ήταν δίκαιη όπως και η δική μας αποβολή που έπεσε ο δικός μας παίκτης, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Πιστεύω ότι την Κυριακή στο επόμενο παιχνίδι θα παλέψουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΣ για να ισοβαθμίσουμε και να έχουμε καλύτερες προϋποθέσεις στη συνέχεια»

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μάιος 2013 22:36

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή