Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2012 05:53
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Το PASsports.gr συμμετέχει στην απεργία

To PASsports.gr συμμετέχει στην απεργία που έχει προκηρύξει για τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου η ΠΟΕΣΥ και οι ενώσεις συντακτών, ανάμεσα τους και η Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν για την οριστική απόσυρση της τροπολογίας που εντάσσει το ασφαλιστικό ταμείο των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ.

Η ροή των θεμάτων θα σταματήσει στις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου και μέχρι τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 6 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ αναφέρει:

"Μετά την καταψήφιση από τη Βουλή της τροπολογίας με την οποία η κυβέρνηση επιχείρησε να εντάξει τους Κλάδους Υγείας του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ, η ΠΟΕΣΥ, σε συντονισμό με όλες τις Ενώσεις Συντακτών, αποφάσισε να δοθεί συνέχεια στις κινητοποιήσεις του κλάδου από τις 6 π.μ. της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου, έως τις 6 π.μ. της Τρίτης 6 Νοεμβρίου 2012, στο πλαίσιο των επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος προειδοποιεί την κυβέρνηση να εγκαταλείψει κάθε σχέδιο επαναφοράς της επίμαχης ή άλλης ρύθμισης που θα αποσκοπεί σε περαιτέρω καταλήστευση των αποθεματικών ταμείων που ποτέ δεν επιβάρυναν τον κρατικό προϋπολογισμό και δε θα σέβεται τον αυτοδιοίκητο χαρακτήρα τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων καλεί όλους τους συναδέλφους να μετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στην κινητοποίηση στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αντίστασης στα κυβερνητικά σχέδια για διάλυση του Ταμείου μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ"

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2012 06:04

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή