Τετάρτη, 09 Ιούνιος 2021 17:53
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στο Κιέλτσε της Πολωνίας η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα

Στο εξωτερικό θα πραγματοποιηθεί φέτος μετά από αρκετά χρόνια το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα σε προπονητικό κέντρο στο Κιέλτσε της Πολωνίας για περίπου 10 ημέρες στα μέσα Ιουλίου.

Η τελευταία φορά που ο ΠΑΣ είχε κάνει προετοιμασία στο εξωτερικό ήταν πριν ακριβώς δέκα χρόνια, το καλοκαίρι του 2011, την εποχή που προπονητής ήταν ο Βέλγος Στεφάν Ντεμόλ. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ πήγαινε συνεχώς κάθε καλοκαίρι στο Καρπενήσι και στο ξενοδοχείο AVARIS, ωστόσο φέτος προτιμήθηκε η λύση του εξωτερικού και συγκεκριμένα η Πολωνία και το Κιέλτσε.

Οι διοικούντες του ΠΑΣ αποφάσισαν και κατέληξαν στη λύση του Κιέλτσε καθώς είναι ένα γνωστό προπονητικό κέντρο στο ελληνικό κοινό αφού εκεί έκανε για πολλά χρόνια έκανε το βασικό στάδιο προετοιμασίας η ΑΕΚ. Οι πληροφορίες που έφτασαν στον ΠΑΣ έκαναν λόγο για καλές συνθήκες δουλειάς, εκγύμνασης και εγκαταστάσεων κι έτσι αποφασίστηκε η ομάδα να βρεθεί στην Πολωνία από τις 11 Ιουλίου μέχρι τις 22 του ίδιου μήνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στη διάρκεια της παραμονής του ΠΑΣ Γιάννινα στην Πολωνία θα δοθούν και τέσσερα φιλικά παιχνίδια, με ομάδες από την Πολωνία, το Ισραήλ αλλά και την Κύπρο που θα βρίσκονται το ίδιο διάστημα εκεί για προετοιμασία.


Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιούνιος 2021 18:16

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή