Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 23:50
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η αποθεωτική υποδοχή στο πούλμαν του ΠΑΣ (video+photos)

Ανεξίτηλη στη μνήμη των όσων την έζησαν από κοντά θα μείνει η χτεσινή αποθεωτική υποδοχή των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα στο πούλμαν της αποστολής του ΠΑΣ Γιάννινα κατά την άφιξη της στο Ζωσιμάδες για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά: Το ραντεβού δόθηκε στις 3 το μεσημέρι στο Άλσος από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα που με συνθήματα και τραγούδια έδωσαν τον τόνο για το τι θα επακολουθούσε. 

Όταν η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε από το ξενοδοχείο για το γήπεδο εκτός από αστυνομικές δυνάμεις τη συνόδευσαν και μηχανάκια με Γιαννιώτες φιλάθλους. Όταν το μπλε κομβόι έφτασε στην αρχή της οδού 28ης Οκτωβρίου οι οπαδοί κρατούσαν ένα πανό μεγάλο σε μήκος που έγραφε ΟΜΑΔΑ ΕΝΔΟΞΗ ΤΡΑΝΗ Ο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΕΜΠΡΟΣ ΠΆΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕ. 


Καπνογόνα, βεγγελικά και πυρσοί άναψαν για να υποδεχτούν το πούλμαν της αποστολής του ΠΑΣ Γιάννινα καθόλη την 28ης Οκτωβρίου, ενώ συγκεντρωμένοι οπαδοί σταμάτησαν το πούλμαν στη γωνία της 28ης με την οδό Τζαβέλα. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή έως συγκινητική και εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΣ συνόδεψαν το πούλμαν μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων. 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ - ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 00:40

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

Σχετικά Video

Περισσότερες Φωτογραφίες

επιστροφή στην κορυφή