Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2021 23:02
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μπόλονι: «Χάσαμε μέσα σε δέκα λεπτά»

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του και τα δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός ήταν ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στον τραυματισμό του Βέλεθ στην προθέρμανση και ζήτησε από τους δημοσιογράφους και τους πάντες να κρατήσουν χαμηλούς τόνους παρά τον αποκλεισμό της αθηναϊκής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι:

«Τίποτα δεν δούλεψε. Ουσιαστικά ο αγώνας αυτός χάθηκε μέσα σε δέκα λεπτά. Όταν μία ομάδα δέχεται τόσο γρήγορα δύο χτυπήματα στο κεφάλι είναι δύσκολο να ανακάμψει»..

Για τον αν περνάει ο Παναθηναικός αγωνιστική κρίση: «Εξαιτίας του κορονοϊού υπάρχει κρίση. Όταν τα πράγματα είναι δυσκολότερα αυτό συμβαίνει. Δεν θέλω να δώσω μαθήματα ας είναι λιγάκι οι τόνοι πιο χαμηλοί. Είναι μία δύσκολη στιγμή αλλά είχαμε και πολύ καλές καταστάσεις»

Για το τι έγινε λάθος στις φάσεις των δυο γκολ του ΠΑΣ: «Σκέφτομαι τον τραυματισμό του Βέλεθ που έγινε στη διάρκεια της προθέρμανσης και με όλο τον σεβασμό ξεκινήσαμε με έναν στόπερ που δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις ελλείψεις που έχει η ομάδα μας. Ας κρατήσουμε τον έλεγχο διότι όταν ήμασταν 100% έτοιμοι φέραμε καλά αποτέλεσμα. Να συγχαρώ τον αντίπαλο διότι και στους δυο αγώνες έδειξαν την ανωτερότητά τους. Σε αυτές τις στιγμές καλύτερα να μην μιλάμε. Σταματάω εδώ».


Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2021 23:26

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή