Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2021 23:04
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Γιαννίκης: «Χαρούμενος για παίκτες και κόσμο»

Στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας αλλά και στους ποδοσφαιριστές του αφιέρωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης. Ο Τρικαλινός τεχνικός σημείωσε ότι η ομάδα κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά και δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει η πορεία στο Κύπελλο. Για τον σημερινό αγώνα υποστήριξε πώς βοήθησαν την ομάδα το γρήγορο γκολ αλλά και το πλάνο που πιστά ακολουθήθηκε από τους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη:

«Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν είναι σύνηθες να κερδίζεις τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ακολουθούμε πιστά το πλάνο. Χαίρομαι για τους παίκτες και τον κόσμο απόψε».

Για το εάν πάνε στον ΠΑΣ οι μεγάλες ομάδες και ποιο το κλειδί της πρόκρισης: «Δεν ξέρω αν μας πάνε οι μεγάλες ομάδες. Είχαμε τεράστια απόδοση και στα δύο ματς. Βοήθησε το γρήγορο γκολ, η δουλειά, η πίστη που είχαμε, το πλάνο που οι παίκτες ακολούθησαν, όλα αυτά ήταν το κλειδί για τη νίκη».

Για τις αλλαγές που έγιναν σε θέσεις: «Είχαμε κάποιες αλλαγές θέσεων στο ματς, για να γεμίσουμε χώρους με υπεραριθμίες και γενικά αυτό κάνουμε σε κάθε ματς. Στα Γιάννενα έχουμε πολύ βροχή και είναι δύσκολο να παίξουμε το παιχνίδι μας, αν το γήπεδο έχει λάσπη, οπότε μας βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος. Ο Παναθηναϊκός είναι μία τεράστια ομάδα και είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, αλλά όπως είπα μας βοήθησε πολύ το γρήγορο γκολ. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο μας, αλλά και στα παιδιά».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2021 23:13

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή