Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2021 22:05
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάργας: «Αφιερωμένη στον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα»

Ιστορική χαρακτήρισε την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο αρχηγός σήμερα Γιάννης Κάργας. Ο αμυντικός των Γιαννιωτών στάθηκε σε όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι που πείσμωσαν τους πάντες στην ομάδα, ενώ σημείωσε με νόημα ότι η συνέχεια δεν έχει όνειρα, αλλά στόχους. Ο σημερινός επιτεύχθηκε, απομένουν κι άλλοι δύο...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάργα:

«Είναι μια ιστορική πρόκριση. Όλα αυτά που έγιναν ειδικά στο πρώτο παιχνίδι μας πείσμωσαν, τη διοίκηση, όλους τους παίκτες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που έχουμε στην ομάδα. Δώσαμε ό, τι είχαμε, δεν περιμέναμε βέβαια να προηγηθούμε τόσο γρήγορα, δείξαμε ψυχή. Ξέραμε πώς ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει το σκορ, έπεσε στη παγίδα, δεν περίμενε από εμάς να τον πιέσουμε. Κάναμε κατά γράμμα όλα αυτά που είχαμε πει και ήρθε αυτή η ιστορική πρόκριση.

Για το που αφιερώνει την πρόκριση: «Όλοι πιστεύω θέλουν να την αφιερώσουν στον κόσμο της ομάδας και ο καθένας ξεχωριστά στις οικογένειές του. 

Για το που φτάνουν τα όνειρα: «Δεν είναι όνειρα. Είναι στόχοι όπως είπαμε πριν το παιχνίδι. Και όντως δεν ήταν ένα όνειρο, ήταν στόχος που μπορέσαμε και τον πετύχαμε».

.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2021 22:36

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή