Δευτέρα, 01 Μάρτιος 2021 11:37
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Έλυσαν τη συνεργασία τους Γιάννενα WFC και Τάτσης

Αν και έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις στη γυναικεία ομάδα Γιάννενα WFC η διοίκηση της σε έκτακτη συνεδρίαση  αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέκο Τάτση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC, σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να λύσει τη συνεργασία της ομάδας με τον προπονητή Αλέξανδρο Τάτση.

Η Διοίκηση ανέθεσε την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον προπονητή Αλέξανδρο Τάτση την 20 Σεπτεμβρίου 2020. Λόγω της πανδημίας του covid-19 οι προπονήσεις διακόπηκαν στο τέλος Οκτωβρίου 2020 και με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας από 22 Φεβρουαρίου 2021 η ομάδα μας, όπως και οι υπόλοιπες Ομάδες Α Εθνικής κατηγορίας επανέρχεται με προπονήσεις στους αγωνιστικούς χώρους, αναμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η οικογένεια της Γυναικείας Ομάδας ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του τον προπονητή κύριο Αλέξανδρο Τάτση και του εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες.


Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή