Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2020 23:44
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Iκανοποίηση για τον άψογο αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων»

Στα Γιάννενα πέρα από την καλή εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα στις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, έχουν να λένε καλά λόγια και για την εξαιρετική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου των «Ζωσιμάδων»!

Ο ταλαιπωρημένος αγωνιστικός χώρος των Ζωσιμάδων, τα προηγούμενα χρόνια ήταν μόνιμο αντικείμενο αρνητικών σχολίων! Ποιος ξεχνάει αγώνες όπου το γήπεδο είχε μετατραπεί σε βούρκο από την λάσπη; Ποιος ξεχνάει τον πάγο σε πολλά σημεία του αγωνιστικού χώρου που έκανε επικίνδυνη την σωματική ακεραιότητα των παικτών; Ποιος ξεχνάει τις... λίμνες που μετέτρεπε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες σε... πόλο;

Τις... σκούπες, τα «μηχανήματα για τον πάγο». Κανείς. Όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε έχουν να κάνουν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είτε όχι προφανώς και στο παρελθόν θυμούνται ανάλογες εικόνες από τους «Ζωσιμάδες». Δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι ένα... δύσκολο γήπεδο, καθώς οι καιρικές συνθήκες στα Γιάννενα τους περισσότερους χειμερινούς μήνες το επιβαρύνουν.

Την περασμένη Κυριακή στην «Αθλητική Κυριακή» ακούστηκαν πολλά θετικά σχόλια για τον αγωνιστικό χώρο που παρουσιάζει η έδρα του «Άγιαξ της Ηπείρου» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια.

Ο χλοοτάπητας των τελευταίων μηνών στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θυμίζει σε τίποτα όσα ξέραμε. Προφανώς δεν έτυχε αλλά πέτυχε και μάλιστα είναι διπλά σημαντικό αν σκεφτούμε πως αυτό συνέβη σε μια εποχή που τα περισσότερα γήπεδα στην Σούπερ Λίγκα είναι σε κακή κατάσταση... Το ΟΑΚΑ είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Το «Γεντί Κουλέ» το ίδιο, ενώ μόλις πρόσφατα ο Άρης ζήτησε να παίξει στο... χαλί των Ζωσιμάδων αφού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γίνονταν έργα ώστε να αλλάξει η κακή εικόνα του αγωνιστικού χώρου.

Από το περασμένο καλοκαίρι, παρά τις δυσκολίες της εποχής, η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ (όπου ανήκει το γήπεδο) έριξε το βάρος στο γήπεδο με δεδομένο ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεφε στα «μεγάλα σαλόνια» κι έπρεπε να έχει την αρμόζουσα εκπροσώπηση σε όλα τα μέτωπα. Η δουλειά που έκαναν σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία με τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ως αποτέλεσμα αυτό που όλη η Ελλάδα βλέπει και προφανώς στην πρωτεύουσα της Ηπείρου έχουν λόγους για να καμαρώνουν.

Είναι προφανές ότι οι δύσκολες μέρες του χειμώνα δεν έχουν φτάσει ακόμη στα Γιάννενα, αλλά οι γνωρίζοντες παρουσιάζουν την βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα και σε καμία περίπτωση εικόνες του παρελθόντος. 

αναδημοσίευση από το www.gazzetta.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2020 23:52

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή