Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020 18:15
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μάντζιος: "Χρειάζεται προσοχή ο ΠΑΣ"

Ντεμπούτο στον πάγκο των κίτρινων θα κάνει στο κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής Άκης Μάντζιος, οποίος μίλησε στην κάμερα της ΝOVA.

Ανέφερε πώς υπάρχει μόνο μία απουσία, αυτή του Σάκιτς, ενώ κληθείς να σχολιάσει την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα υπογράμμισε πώς πρόκειται για μία νεανική ομάδα αλλά χρειάζεται προσοχή. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάντζιος στην κάμερα της NOVA 

«Σίγουρα είναι ωραία τα συναισθήματα επιστρέφω στον Άρη μετά από 22 χρόνια, έχουν αλλάξει τα πράγματα κατά πολύ καλύτερα».

Για το γεγονός ότι αναλαμβάνει τον Άρη μια ομάδα με ιδιαίτερη βαρύτητα:

«Μας δίνει την ευκαιρία να υπηρετήσουμε αυτή την ομάδα μια ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά τις απαιτήσεις που έχει από την πρώτη μέρα που ήρθαμε έχουμε σκοπό η ομάδα να δουλέψει και να βελτιώνεται κάθε μέρα».

Για το παιχνίδι με το Βόλο:

«Στο Βόλο ήταν ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα ήταν αυτό που μετρούσε. Η ομάδα ερχόταν από μια κακή βραδιά ήταν πιεσμένη και αγχωμένη. Κρατάμε τη νίκη και αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Από εκεί και πέρα την Δευτέρα ήταν μια νέα μέρα μια νέα εβδομάδα. Προσπαθήσαμε να έρθουμε κοντά με τους ποδοσφαιριστές και αφουγκραστούμε τι χρειάζεται η ομάδα, ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Η ομάδα δεν χρειάζεται πολλά έχει ένα καλό ρόστερ και πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για την ενίσχυση:

«Δεν θέλω να μιλήσω για θέσεις, είναι γνωστό. Συζητάμε με τη διοίκηση θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να παρουσιαστεί η ομάδα πλήρης».

Για τον Σούντγκρεν:

«Είναι παίκτης της ομάδας. Με την προηγούμενη κατάσταση δεν βρέθηκε σημείο επαφής και δεν μπόρεσε να αποδεσμευτεί κιόλας. Πλέον είναι στο χέρι του και μου είπε ότι έχει την διάθεση να προσπαθήσει».

Για τις απουσίες:

«Στην ουσία μια απουσία έχουμε αυτή του Σάκιτς που τραυματίστηκε στο χέρι, του ευχόμαστε περαστικά. Δουλέψαμε καλά και ευελπιστούμε από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ να βελτιωνόμαστε».

Για την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα:

“Δεν υπάρχει εικόνα από τον ΠΑΣ, αλλά είναι δουλειά μας να τη βρούμε και τα παιδιά θα είναι απόλυτα διαβασμένα. Είναι μία νεανική ομάδα, έχουν αλλάξει αρκετοί παίκτες.

Χρειάζεται προσοχή, κανένα ματς δεν είναι εύκολο.

Με τέτοιους αντιπάλους τα παιχνίδια τα κάνει δύσκολα μόνο ο Άρης, χωρίς να υποτιμούμε τον ΠΑΣ.

Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί από το ξεκίνημα για να κερδίσουμε. Είναι πάντα απρόβλεπτες οι πρεμιέρες, ειδικά για μία ομάδα που δεν έχει παίξει κανένα ματς. Το άγνωστο σε προβληματίζει”

Για το εάν είχε επικοινωνία με τον Ένινγκ ή τον Χαριστέα:

«Με τον κ. Ένινγκ δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω αλλά με τον κ. Χαριστέα είχαμε μια επαφή πριν παραιτηθεί».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020 18:30

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή