Σάββατο, 21 Σεπτέμβριος 2019 20:36
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το σκυλάκι της Λιμνοπούλας (video)

Στα γήπεδα του ερασιτεχνικού μας έχουν συμβεί πολλάκις αρκετά απρόοπτα, ένα από αυτά έλαβε χώρα χθες, στο γήπεδο της Λιμνοπούλας.
Μετά το ''σκυλάκι της ΕΠΣΗΠ'', εμφανίστηκε και το ''σκυλάκι της Λιμνοπούλας'', δευτερόλεπτα λοιπόν, μετά την έναρξη της αναμέτρησης ΠΑΣ Κράψη- ΠΑΣ Αγία Μαρίνα, στον αγωνιστικό χώρο μπήκε και...χαλάρωσε ένα λευκό, πανέμορφο σκυλάκι (ράτσα δεν γνωρίζω).

Το σκυλί έκανε... παρέα στον τερματοφύλακα της Κράψης, Σταυρόπουλο, καθώς στάθηκε και  ξάπλωσε στην μικρή του περιοχή. Αρχικά, διεκόπη το ματς και ο νεαρός τερματοφύλακας  παίρνοντας αγκαλιά το σκυλάκι το έβγαλε έξω από το γήπεδο. Στον τετράποδο όμως φίλο, άρεσε  η θέση του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μη θέλοντας να ...αφήσει τα καρέ του, μπήκε πάλι και στάθηκε στην ίδια ακριβώς  θέση.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Γιάννης Πασσίας , ανέλαβε δράση, αποδεικνύοντας πως είναι πρόεδρος για ...όλες τις δουλειές(εκτος από πρόεδρος του ΠΑΣ Κράψης, είναι και γιατρός της ομάδας), και με ποικίλους τρόπους προσπάθησε να απομακρύνει το σκύλο από τον αγωνιστικό χώρο. Εν τέλει ο κ. Πασσιάς παίρνοντας αγκαλιά κι εκείνος το σκυλί, κατάφερε και το έβγαλε έξω από το γήπεδο της Λιμνοπούλας.

Υ.Γ.: Το ποδόσφαιρο τελικά, είναι για ΟΛΟΥΣ!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Σεπτέμβριος 2019 12:17

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή