Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2012 19:53
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Έληξε η απεργία των ποδοσφαιριστών

Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι βρέθηκε λύση στο θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών της Football League και Football League2, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012.

Μετά τη θετική εξέλιξη που είχε το θέμα αυτό ο ΠΣΑΠ κάνει άρση της αποχής των παικτών και έτσι τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Κατόπιν επαφών και συνεννοήσεων ανάμεσα στον Π.Σ.Α.Π. και τη Football League βρέθηκε λύση στο πρόβλημα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Football League και της Football League 2 που είχαν μείνει χωρίς ασφαλιστική κάλυψη από την 1η Ιανουαρίου 2012, μετά την καταγγελία της σύμβασης από την εταιρεία LA VIE.

Ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών και η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων Football League και Football League 2, από κοινού κατέληξαν σε συνεργασία που θα κατοχυρώσει σε επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης τους ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον έως τις 30 Ιουνίου 2012, με προοπτική ανανέωσης της συμφωνίας.

Αυτή η εξέλιξη καλύπτει τους ποδοσφαιριστές και συνεπώς υπάρχει, πλέον, άρση της αποχής των συναδέλφων μας από τα πρωταθλήματα Football League και Football League 2».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2012 01:19

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή