Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 13:38
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τάτσης:«Υπάρχει ψυχολογική πίεση και κούραση στην ομάδα» (video)

Στην ψυχολογική πίεση, αλλά και στην κούραση που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές του απέδωσε ο προπονητής του Θρίαμβου Σερβιανών Αλέκος Τάτσης την κακή εικόνα που είχε η ομάδα του στα πρώτα ημίχρονα τόσο με τους Χουλιαράδες, όσο και με την Ελεούσα.

Ο κ. Τάτσης τόνισε ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα και στους δύο στόχους (πρωτάθλημα και κύπελλο) και όπως είπε ευελπιστεί να τους κατακτήσει και τους δύο.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι για ένα ακόμη παιχνίδι, όπως και στο προηγούμενο με τους Χουλιαράδες δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει ψυχολογικό βάρος στους παίκτες, υπάρχει πίεση, υπάρχει πολύ κούραση και αυτό είναι λογικό. Τα παιδιά δίνουν μεγάλο αγώνα κάθε Κυριακή και μην ξεχνάμε ότι είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Σαφώς οι παίκτες μου δίνουν το 100% για αυτό θα σταθώ στον τραυματισμό του Ρέψη που για εμάς είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλύτερα, διορθώσαμε τις αδυναμίες μας, αλλάξαμε την τακτική μας και το σύστημα μας ώστε να βρούμε τους διαδρόμους για να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Ένας πολύ δύσκολος αγώνας, παρόλο που δεν ήμασταν καλοί, κρατάμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για εμάς».

Για το αν έβαλε «γκάζια» στους παίκτες τους στο ημίχρονο: «Όχι δεν έβαλα. Μίλησα στα παιδιά σε χαμηλούς τόνους, τους έδωσα να καταλάβουν ότι αυτό το παιχνίδι ήταν κομβικό για όλη τη φετινή χρονιά που έχουν κουραστεί, έχουν δουλέψει, έχουν ιδρώσει. Ξέραμε ότι η Ελεούσα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην Ελεούσα γιατί είναι μια ομάδα που παίζει στα ίσα όλα τα παιχνίδια και μπράβο της. Για εμάς ήταν δύσκολο παιχνίδι, υπήρχε ψυχολογικό βάρος στους παίκτες, αλλά οι κόποι τους δικαιώνονται γιατί αυτή η ομάδα έχει μέταλλο».

Για το αν αυτή η νίκη δίνει το πρωτάθλημα στα Σερβιανά: «Σαφώς και δεν έχει δώσει αυτή η νίκη το πρωτάθλημα στην ομάδα. Έχουμε ακόμη πέντε αγωνιστικές και πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα παλέψουμε και ευελπιστούμε ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το τι περιμένουμε να δούμε στον τελικό του κυπέλλου: «Όπως είπα τα παιδιά είναι πάρα πολύ κουρασμένα. Αυτό φαίνεται και για αυτό έχουμε κάποια άσχημα ημίχρονα. Προσπαθώ να κάνω διαχείριση των παικτών, ώστε κάθε Κυριακή να ξεκουράζω κάποια παιδιά. Φτάσαμε στον στόχο μας που ήταν από την αρχή η είσοδος μας στον τελικό του κυπέλλου, φτάσαμε στην πηγή και αυτό που μας μένει είναι να πιούμε νερό. Θα τα δώσουμε όλα, ένας αγώνας είναι, παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά είναι τελείως διαφορετική διοργάνωση, δεν έχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα, εκεί θα τα δώσουμε όλα ενενήντα λεπτά και ευελπιστούμε να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 15:16

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή