Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2011 05:26
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Πήραν νομότυπα εισιτήρια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;

Στο παιχνίδι του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ, στις 4 Δεκεμβρίου, για τη 12η αγωνιστική της Super League, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις της αστυνομίας είχαν βρεθεί τελικά στο πέταλο της θύρας 7 περίπου 400 φίλοι του "Δικεφάλου του Βορρά".

Από τις αρχές εκείνης της εβδομάδας στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του τότε αγώνα, είχε αποφασιστεί να παραμείνει κλειστή η θύρα 7 και μάλιστα ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Βήτας, σε δηλώσεις του σε μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης είχε ισχυριστεί ότι όσοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έρχονταν στα Γιάννενα θα έμεναν εκτός γηπέδου και επιρρίποττοντας μάλιστα ευθύνες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων για το όλο ζήτημα που είχε δημιουργηθεί.

Κατά τη διάρκεια εκείνης της εβδομάδας είχαν ακουστεί διάφοροι ψίθυροι πως οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν προμηθευτεί εισιτήρια σε θύρες φίλων του ΠΑΣ όπως η 9.

Το passports.gr, με καθυστέρηση η αλήθεια είναι, εξασφάλισε ένα από τα εισιτήρια που είχαν στην κατοχή τους οι ΠΑΟΚτζήδες (πέραν των προσκλήσεων), τα οποία όπως τελικά αποδεικνύεται ήταν για τη θύρα 7 και όχι για κάποια άλλη θύρα.

Κοιτώντας όμως το συγκεκριμένο εισιτήριο, γεννάται ένα εύλογο ερώτημα: Ως ημερομηνία πώλησης του εισιτηρίου φαίνεται το Σάββατο 03/12/2011 και απογευματινή ώρα.

Υπήρχε λοιπόν από το Σάββατο η σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Αστυνομίας για μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ που οδήγησε στην έκδοση εισιτηρίων ή αυτή δόθηκε το πρωί της Κυριακής;

Εαν ισχύει το πρώτο όλα λειτούργησαν ομαλά. Εαν όμως ισχύει το δεύτερο, τότε κάποιοι εξέδιδαν και πουλούσαν εισιτήρια αυθαίρετα και χωρίς την έγκριση της αστυνομίας για άνοιγμα της θύρας 7.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2011 13:09

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή