Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 06:30
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

To PASsports συμμετέχει στην απεργία

To PASsports.gr  συμμετέχει στην απεργία που έχουν προκηρύξει για σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου η ΠΟΕΣΥ και οι ενώσεις συντακτών, ανάμεσα τους και η ΕΣΗΕΠΗΝ.

Η ροή των θεμάτων θα σταματήσει στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου και μέχρι τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ:3

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου- Ηπείρου- Νήσων καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν  στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου 2016 που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ.

Η απεργία, από τις 06.00 της Πέμπτης 28/1 έως τις 06.00 της Παρασκευής 29/1, κηρύσσεται σε όλα τα έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά), την ΕΡΤ και τα άλλα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ της χώρας, καθώς και στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και τα γραφεία Τύπου.

Οι δημοσιογράφοι απεργούμε απαιτώντας:
* Τη διατήρηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ με ένταξη στην ασφάλισή του όλων των κατηγοριών εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης.
* Τη διασφάλιση του Αγγελιοσήμου, με επέκτασή του στα διαδικτυακά ΜΜΕ, ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων μας κύριας και επικουρικής ασφάλισης.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ:
* Διεκδικούμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας Κοινωνική Ασφάλιση (κύριες και επικουρικές συντάξεις), Πρόνοια, Υγεία (ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική περίθαλψη), με βάση τις σύγχρονες αληθινές κοινωνικές ανάγκες.

* Καλούμε τον Κλάδο σε αγωνιστική ετοιμότητα με παράλληλη διασφάλιση και περιφρούρηση των όποιας μορφής κινητοποιήσεων, συνεχή ενημέρωση των εργαζομένων του Κλάδου, και διασφάλιση της ενημέρωσης του συνόλου του λαού
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 10:41

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή