Ακόμη μια ισοπαλία στην κατηγορία των Νέων, αυτή την φορά η ομάδα του Αστέρα έμεινε στο 1-1 με το πολύ καλά στημένο Πέραμα.
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Αστέρας είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ με τους Μαντέλη και Χάσκη με δοκάρι και δυνατό σουτ αντίστοιχα να μην μπορούν να βρουν δίχτυα.
Στο 33΄ ο Μαντέλης σε τετ α τετ με τον Μπούγια δεν κατάφερε να τον νικήσει, ο τερματοφύλακας Μπούγιας βρισκόταν σε πολύ καλή ημέρα, διώχνοντας και το σουτ του Δήμου στο 35΄, λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα του Περάματος κέρδισε πέναλτι, που εκτέλεσε ο Κούρτης, ο Καλόγηρος όμως κράτησε το 0-0.
Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος ο Κούρτης, το κατάφερε στο 56΄ κάνοντας το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει για τον Αστέρα και στο 61΄όπου ο Ναούμης με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 1-1, ο ίδιος παίκτης είχε και χαμένο τετ α τετ στο 76΄.
Διαιτησία: Ζιώγα (Ηλία-Ζαχάκης).
Αστέρας: Καλόγηρος, Κούκα, Τσουμάνης, Μπάρμπας, Μοτσενίγος, Δήμου, Χάσκης, Τζάλλας, Μαντέλης, Μπασαδήμος, Μητσόπουλος.
Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Φούκης, Κρικώνης, Κούτρας, Κοντογιωργάκης, Ναούμης, Ελευθερίου.
Πέραμα: Μπούγιας, Σίμος, Καραγιάννης, Θώδης, Μπαρούτας, Τσίκος, Καρβούνης, Κούρτης, Παράσχης, Σκούρας, Βασδέκης.
Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Γιάννης, Τσίκας, Γκόγκας.