Δευτέρα, 17 Μάρτιος 2014 13:04
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Κωμικοτραγικές καταστάσεις σε αγώνα ποδοσφαίρου

Για ακόμη μια φορά εν έτη 2014 το ελληνικό ποδόσφαιρο ζει κωμικοτραγικές καταστάσεις. Για ακόμη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο αποδεικνύει πόσο πίσω είναι σε οργανωτικά θέματα, καθώς και σε θέματα ασφαλείας.

Και μπορεί η βιτρίνα... του ποδοσφαίρου μας να είναι η Super League και εκεί τα πράγματα κάπως να είναι σε καλή κατάσταση, κάπως λέμε, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τις πιο κάτω κατηγορίες.

Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Λασίθι στον αγώνα Δόθα Μύθων - Νίκη Σητεία, αποδεικνύει τα όσα παραπάνω αναφέρθηκαν.

Συκεκριμένα και ενώ η αναμέτρηση βρίσκονταν στο 29΄ ο Μανώλης Καραλάκης έπεσε με άσχημο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να σπάσει την κνήμη του, ενώ είχε και εξάρθρωση αστραγάλου.

Δυστυχώς στο γήπεδο δεν υπήρχε ασθενοφόρο, οπότε μετά τις πρώτες βοήθειες που έδωσε στον άτυχο ποδοσφαιριστή ο γιατρός του γηπέδου, δεν υπήρχε τρόπος να πάει στο νοσοκομείο.

Τελικά, με βάσει τις πληροφορίες του lasithisport.gr ο πατέρας του νεαρού δεν άντεξε να βλέπει το παιδί του να υποφέρει  οπότε έβαλε το αγροτικό του αμάξι στον αγωνιστικό χώρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Τα χειρότερα όμως δεν ήταν αυτά που συνέβησαν κατά την διάρκεια του τραυματισμού, αλλά αυτά που επακολούθησαν. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ωστόσο  για κακή του τύχη δεν είχε ορθοπεδικό σε εκείνη την βάρδια, οπότε ο τραυματίας έπρεπε να μεταφερθεί στον Άγιο Νικόλαο, που ήταν περίπου απόσταση 40 χιλιομέτρων.

Μια τραγική κατάσταση που δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Μάρτιος 2014 13:59

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή