Δεύτερη η Καστρίτσα (5-0) το Πέραμα που υποβιβάστηκε (video)

20.04.2024 Αναγνώστηκε 1100 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής τερμάτισε ο Αγροτικός Καστρίτσας, επικρατώντας με το ευρύ 5-0 της Προοδευτικής Περάματος που υποβιβάστηκε στη Β’ κατηγορία.

 

Δεύτερη η Καστρίτσα (5-0) το Πέραμα που υποβιβάστηκε (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η Προοδευτική έχασε ουσιαστικά τη μάχη με την παραμονή στην Α’ κατηγορία μετά την ήττα από το Σταυράκι την προτελευταία αγωνιστική και αγωνίστηκε στην Καστρίτσα με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της έδινε τουλάχιστον το δικαίωμα να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία σε περίπτωση που θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε μιας και από το ξεκίνημα η Καστρίτσα επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί και έφτασε σε μια άνετη νίκη, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της Α’ Ερασιτεχνικής για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Από την άλλη, η ιστορική ομάδα της Προοδευτικής μπορεί πέρυσι να επανήλθε στην Α’ με σκοπό να εδραιωθεί, ωστόσο δεν τα κατάφερε και επιστρέφει στη Β’.

Στο 2’ ο Αλεξίου έκανε το σουτ αλλά έδιωξε ο Κάτσιος και στο 14’ ο Λισγάρας με κοντινό σουτ σημείωσε το 1-0. Η Καστρίτσα συνέχισε στο ίδιο επιθετικό τέμπο και στο 18’ το σουτ του Αλεξίου ήταν άστοχο. Σε ένα σουτ του Ανδρόνικου Τσουμάνη στη συνέχεια έδιωξε ο Κάτσιος.

Στο 20’ ο Αλεξίου έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μόσχος με σουτ πέτυχε το 2-0 για τον Αγροτικό. Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι παίκτη της Καστρίτσας και έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Στο 42’ σε σέντρα του Αλεξίου, ο Ναυρόζογλου με πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 45’ η εκτέλεση φάουλ του Κύργιου δεν είχε αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία με την ομάδα του Τάσου Νταλάκα να πετυχαίνει ακόμη τρία γκολ και το Πέραμα να μη μπορεί να βγάλει αντίδραση.

Στο 51’ ήρθε το 3-0 με τον Ναυρόζογλου και στο 61’ ο Αγροτικός είχε μια φάση με τον Κύργιο. Το 4-0 ήρθε στο 70’ όταν με πείσμα ο Αλεξίου κέρδισε τη μπάλα και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Κάτσιο.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Δάσκαλος σημείωσε από κοντά το τελικό 5-0. Στο 75’ ο Καλλιοτζής πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Σπαλιάρα, φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και δέχτηκε το χειροκρότημα από όλο το γήπεδο, κάτι που έγινε και στα προηγούμενα παιχνίδια που αγωνίστηκε, μια εξαιρετική κίνηση του Αγροτικού.

Η τελευταία φάση ανήκε στην Καστρίτσα με τον Δάσκαλο να κάνει το σουτ και τους φιλοξενούμενους να διώχνουν πάνω στη γραμμή.

Διαιτησία: Χριστοφορίδης (Κοσίνας- Κατσουλίδου)

Αγροτικός Καστρίτσας: Θάνος (46’ Ζώης), Δοβανάς, Κιτσάκης (46’ Δάσκαλος), Κλιτσινάρης, Κασίμης, Σπαλιάρας (75’Καλλιοτζής), Αλεξίου (75’ Τσακμάκης), Τσουμάνης, Λισγάρας (25’ Ναυρόζογλου), Κύργιος, Μόσχος.

Προοδευτική Περάματος: Κάτσιος, Τζιάλλας (11’ Ρίζος), Χεμπέγια (76’ Τζουβάρας), Μήλος, Κωλέτσης (56’ Λώλος), Ντεμίρης, Ντότης, Μπάφας (76’ Παχής), Μούστο, Μπισέλας, Χούσο.

Σχολιασμος