Ακάθεκτος ο Αγρ. Καστρίτσας, 0-5 την Αγία Μαρίνα (video)

26.03.2023 Αναγνώστηκε 695 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Νικηφόρα με το επιβλητικό σκορ 0-5, πέρασε ο Αγροτικός Καστρίτσας από την έδρα της Αγίας Μαρίνας και συνεχίζει να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Ερασιτεχνικής, μιας και υπερτερεί στην ισοβαθμία της Θύελλας Κατσικάς.

 

Ακάθεκτος ο Αγρ. Καστρίτσας, 0-5 την Αγία Μαρίνα (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Ο Αγροτικός πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Αγίας Μαρίνας και έφτασε τους 71 βαθμούς, ενώ η Αγία Μαρίνα έμεινε στους 18 βαθμούς και στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Καστρίτσα απείλησε στο 8’ σε σουτ του Ηλία και στο 21’ μετά από φάση διαρκείας ο Γιαννιώτης σούταρε άουτ, ενώ στο 23’ ο ίδιος παίκτης αστόχησε με διαγώνιο σουτ.

Η Καστρίτσα αύξησε την πίεσή της και στο 27’ ήρθε το 0-1 όταν σε μπαλιά του Σπαλιάρα ο Σταμούλης νίκησε τον Χρήστου.

Στο επόμενο λεπτό ο Φάνης Τσίκας εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 39’ η Καστρίτσα έκανε το 0-2 όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και την πλάτη του Χρήστου και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 42' ο Σταμούλης έκανε το σουτ, ο Χρήστου απομάκρυνε εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο μέρος ο Αγροτικός μπήκε ορεξάτος επιθετικά και απείλησε στο 50’ και στο 62’ με σουτ του Σταμούλη.

Στο 68’ σε βαθιά μπαλιά του Ηλία στον Σταμούλη που έσπασε τη μπάλα στον Γιαννιώτη και εκείνος πλάσαρε για το 0-3. Στο 72’ το σουτ του Αλεξίου ήταν άστοχο και στο 75’ ήρθε το 0-4 μετά από σέντρα του Αλεξίου και ιδανικό τελείωμα του Διαμαντόπουλου. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε με σουτ ο Αλεξίου στο 84’.

O Αλεξίου σήκωσε τα χέρια στον ουρανό αφιερώνοντας τη νίκη στον φίλο του Δημήτρη που έφυγε από τη ζωή τέτοιες μέρες πριν λίγα χρόνια.

Ακολούθησαν κάποιες προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα του Τζιάλλα για τους γηπεδούχους στο 85’ και των Τάσσου και Παπαδόπουλου για την Καστρίτσα (88’, 90’).

Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Κόλλιας- Γούκος)

Αγία Μαρίνα (Κώστας Τζιάλλας): Χρήστου, Ρίσβας Δ, Τσιάβος (77’ Ρίσβας Κ), Παππάς, Κωστούλας, Μήλος, Ιωαννίδης, Βαλάνας (60’ Τζιάλλας), Τσίκας Χ, Τσίκας Θ, Κωφός (81’ Τζάνη).

Αγρ. Καστρίτσας (Βασίλης Σιαφάκας): Κυρικλίδης, Κοσυφαρίνης, Διαμαντόπουλος (76’ Τάσσος), Κλιτσινάρης, Κασίμης, Σπαλιάρας (76’ Αργύρης), Ναυρόζογλου, Ηλίας (70’ Παπαδόπουλος), Παπουτσής (46’ Δήμος), Σταμούλης (70’ Αλεξίου), Γιαννιώτης.

Σχολιασμος