Επιστροφή στις νίκες, Ηλιόκαλη- Νεοκαισάρεια 3-2

17.10.2021 Αναγνώστηκε 394 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Το τρίτο τρίποντο της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής πανηγύρισε η Ηλιόκαλη που επικράτησε με σκορ 3-2 της Νεοκαισάρειας για την 4η αγωνιστική.

Επιστροφή στις νίκες, Ηλιόκαλη- Νεοκαισάρεια 3-2
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η Ηλιόκαλη με τη νίκη αυτή έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ η Νεοκαισάρεια έμεινε στους 7 και γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Δογορίτη μπήκε πιο δυνατά στο ματς σε ένα βαρύ λόγω της βροχής αγωνιστικό χώρο.

Στο 4’ το σουτ του Τζούμα ήταν άστοχο, ενώ στο 6’ σε φάση διαρκείας ο Ασπρούδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 19’ οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Παναγιώτης Παππάς έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-0.

Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν καλή στιγμή για δεύτερο γκολ αλλά ο Πότσης σταμάτησε πρώτα τον Τζούμα και μετά τον Στάθη. Η Νεοκαισάρεια απείλησε με κάποια σουτ των Παππά και Ευθυμίου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 25’ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Παππάς εκτέλεσε το φάουλ, ο Σαραντζίου απέκρουσε ενστικτωδώς και στη επαναφορά αστόχησε ο Ευθυμίου. Στο 31’ ο Ναβρούζογλου αστόχησε με κεφαλιά ύστερα από σέντρα, ενώ με δυνατό σουτ στο 39’ ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 40 ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Καραπέτρου.

Το ματς παρουσίασε ενδιαφέρον και στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 62’ σε εκτέλεση φάουλ του Στάθη δεν μπόρεσε κάποιος να απειλήσει τον γκολκίπερ της Νεοκαισάρειας.

Στο 68’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ναβρούζογλου από τον Πότση.

Ο παθών εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 2-1. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση που ισοφάρισαν με σουτ του Φόρη Ευθυμίου στο 70’. Στο επόμενο λεπτό η Νεοκαισάρεια είχε δοκάρι με τον Παπαδόπουλο.

Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 73’, όταν από εκτέλεση φάουλ του Ναβρούζογλου, ο Ασπρούδης με πλασέ νίκησε τον Πότση.
Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου( Κυριαζή- Παύλου)
Ηλιόκαλη: Σαραντζίου, Μπίνας(48’ Ζυγούρης), Λαμπρίδης, Παππάς Α., Ασπρούδης, Τζώρτζης, Στάθης (65’ Σιαμαλέκας), Παππάς Π, Μουζακίτης, Ναβρούζογλου, Τζούμας (75’ Τσιώνης).
Νεοκαισάρεια: Πότσης, Τότσικας(30’ Τράμπας- 60’ Λυπόπουλος), Χήτας, Κωνσταντής,Κωστάκης, Ευθυμίου, Καραπέτρος, Παπαδόπουλος, Σδράλαγκας, Παππάς, Ευθυμίου Χ.

 

Σχολιασμος