Συνεχίζει στην κορυφή το Νησί, 3-0 τον Αγροτικό Αστέρα (video)

17.10.2021 Αναγνώστηκε 580 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Το αήττητο σερί του διατήρησε ο Αετός Νήσου, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά και συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την Κόνιτσα, μετά και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Α Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Συνεχίζει στην κορυφή το Νησί, 3-0 τον Αγροτικό Αστέρα (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Οι παίκτες του Ανδρέα Στάμου ήταν καλύτεροι καθ΄όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας πολύτιμες ευκαιρίες, δύο δοκάρια και τρία τέρματα.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Σταύρου Παπαβασιλείου, ''πάλεψε'' με όλες του τις δυνάμεις, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι, δείχνοντας πως  έχει δύσκολο έργο στο φετινό Πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς βαθμό.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, οι «νησιώτες» έδειξαν τις προθέσεις τους, έχοντας δοκάρι μόλις στο 2΄ με τον Στογιάννη, ενώ στο 5΄ και στο 9΄ Κοντογιάννης και Πρέντζας έστειλαν την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 16΄ ήταν σειρά του Λώλη Φ. να απειλήσει την εστία του Γκόνη, όταν ο Γεράσης έκανε την σέντρα, με τον Λώλη να επιχειρεί γυριστό σουτ και τον τερματοφύλακα Γκόνη να αποκρούει σωτήρια, όπως ακριβώς  απέκρουσε και στο 25΄ το δυνατό σουτ του Κοντογιάννη.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήταν θέμα χρόνου και στο 27΄ με ωραίο πλασέ εντός  περιοχής, ο Λώλης βρήκε δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Επόμενη καλή στιγμή για τον Αετό στο 34΄, όταν ο Οικονόμου έδωσε ωραία στο Πρέντζα κι εκείνος έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ,από το ύψος της περιοχής.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί, πετυχαίνοντας ακόμη δύο τέρματα.

Στο 50΄ ήταν η πρώτη φορά που οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τον Θουλιώτη, όταν ο Πατσούρας  πάσαρε στον Μπαλανίκα, κι εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Νησιού.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να απειλούν χάνοντας πολύτιμες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δεύτερο δοκάρι του Στογιάννη στο 64΄, έπειτα από σέντρα του Κοντογιάννη.

Στο 72΄ το Νησί «κλείδωσε» την νίκη με τον Κοντογιάννη από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Μπίλη.

Λίγο αργότερα ήρθε και το τρίτο τέρμα για τον Αετό, με ασίστ του Κοντογιάννη στον Λώλη, με τον δεύτερο να πλασάρει για το 3-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα το σουτ του Κοντογιάννη στο 84΄, το οποίο κατέληξε άουτ.

Διαιτησία: Πίγγιου (Θανασιάς- Παπαλαζάρου)

Αετός Νήσου (Ανδρέας Στάμος): Θουλιώτης, Πρέμος, Οικονόμου, Κοτσίνας, Κασίμης, Γεράσης (67΄Τζημόπουλος), Στογιάννης, Μπίλης, Λώλης Φ. (80΄Γιόγιακας Α.), Κοντογιάννης, Πρέντζας (69΄ λ. τρ. Γιόγιακας Β.).

Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά (Σταύρος Παπαβασιλείου): Γκόνης, Κόντος, Σκόρδος, Ηλίας Μ., Ντρούμπαλης, Ηλίας Β. (λ. τρ. Ζότα Γ.), Μπαλανίκας, Σιχλιμίρης, Πατσούρας, Ζότα Α., Άμρο.

Σχολιασμος