Με 9 παίκτες η Κόντσικα, άνετη επικράτηση για το Κεφαλόβρυσο

17.10.2021 Αναγνώστηκε 514 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε ένα ματς που η τύχη του ήταν έμμεσα προκαθορισμένη πριν καν την έναρξη του, αφού η ομάδα της Κόντσικας ξεκίνησε και τελείωσε το ματς με εννέα μόλις παίκτες, το Κεφαλόβρυσο επικράτησε άνετα όπως αναμενόταν, με σκορ 6-0.

Με 9 παίκτες η Κόντσικα, άνετη επικράτηση για το Κεφαλόβρυσο

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 9' με τον Λάμπρο να κάνει μια σέντρα από αριστερά και τη μπάλα να φτάνει στον Γιαννάκη που έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά είδε τον Γρατσούνα να αποκρούει διατηρώντας το 0-0.

Τεράστια ευκαιρία για το Κεφαλόβρυσο και στο 14' με τον Γιαννάκη να σπάει Μασουρα να σπάει στον Μακολλάρι ο οποίος όμως από πλεονεκτική θέση είδε τον κιπερ να αποκρούει σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του, ήρθεθε το γκολ για το Κεφαλόβρυσο, αφού εκτελέστηκε με πάσα και με διαγώνιο σουτ του Λάμπρου άνοιξε το σκορ στο 15'. Δύο λεπτά μετά ήρθε και το 2-0 με τον Μακολλάρι να βλέπει εκτός θέσης τον Γρατσούνα και να κάνει ένα μακρινό συρτό σουτ για να τον νικήσει και να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Έξι μόλις λεπτά μετά, στο 21', ήρθε και το τρίτο γκολ για το Κεφαλόβρυσο. Μετά από ωραία ψηλοκρεμαστή μπαλιά ο Μακολλάρι βγήκε τετ α τετ και κρέμασε πολύ ωραία τον αντίπαλο πορτιερο για να καθαρίσει οριστικά από νωρίς την υπόθεση της νίκης για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν και νέα ευκαιρία για να σκοράρουν, αλλά στο 41' ο Γιαννάκης που βγήκε σε τετ α τετ μετά από ωραία ατομική ενέργεια δεν κατάφερε να νικήσει τον Γρατσούνα. Η τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου ήρθε στο 45' με τον Κολέμπα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να γυρνάει ωραία προς το τέρμα, αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και δε κατάφερε να σκοράρει.

Πρώτη καλή φάση στο δεύτερο μέρος ήταν αυτή στο 49' με τον Νασούλα να κάνει μια σέντρα από δεξιά και τον Μασούρα τη προβολή μέσα από τη περιοχή, αλλά τη μπάλα να φεύγει αουτ. Δύο λεπτά μετά το Κεφαλόβρυσο είχε και δοκάρι, με τον Κολέμπα να γίνεται αποδέκτης μιας μπαλιάς μέσα στη περιοχή, να γυρνάει και να σουτάρει πολύ ωραία αλλά να βλέπει τη μπάλα να τραντάζει το δεξί κάθετο δοκάρι της Κόντσικας. Στο 53' οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Γιαννάκη να κάνει ένα δυνατό συρτό σουτ λίγο έξω από τη περιοχή, αλλά να βλέπει τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει ελάχιστα έξω από την αντίπαλη εστία.

Στο 56' η Κόντσικα προσπάθησε να απειλήσει με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώτη, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Το Κεφαλόβρυσο απείλησε εκ νέου στο 58' με τον Λάμπρο να κάνει ένα σουτ απο τα όρια της περιοχής αριστερά και να αναγκάζει τον αντίπαλο κιπερ σε δύσκολη απόκρουση.

Στο 65' ήρθε και το τέταρτο γκολ για το Κεφαλόβρυσο. Ο Νασούλας ανατράπηκε εντός περιοχής και κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιαννάκης για να γράψει το 4-0 για την ομάδα του. Στο 79' έγινε το 5-0 για το Κεφαλόβρυσο με τον Μακολλάρη να μπαίνει στη περιοχή, να κάνει ένα διαγώνιο σουτ από δεξιά και να νικάει τον αντίπαλο κιπερ. Στο 88' ήρθε και το έκτο γκολ για τους γηπεδούχους όταν ο Νασούλας μπήκε στη περιοχή από δεξιά, έκανε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ και νίκησε τον αντίπαλο κιπερ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου: Γεωλδάσης, Νασούλας, Κολέμπας, Αγγέλης Σ., Τάχιας (68' Πρεμέτης), Μπάσιος, Μακολλάρι Ν., Λάμπρος (59' Ντόντης), Γιαννάκης, Μασούρας (59' Καμόνας), Μακολλάρι Μ.

ΑΟ Κόντσικας: Γρατσούνας, Ρέσσος, Συμεωνίδης, Γιώτης, Στρακόσας, Αγγέλης Ν., Λαγός, Μπενέκος, Ανάδος.

Σχολιασμος