Νικητής το ποδόσφαιρο, Σταυράκι-Ελεούσα 2-2 (video)

17.10.2021 Αναγνώστηκε 786 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Θύελλα Ελεούσας όπου μετά από ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με το Σταυράκι σε ένα παιχνίδι που με την εξέλιξη του αν μη τι άλλο κερδισμένο βγήκε το ποδόσφαιρο.

Νικητής το ποδόσφαιρο, Σταυράκι-Ελεούσα 2-2  (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν εξοντωτικός και για τις δύο ομάδες με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και να παρακολουθούμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι έχασαν στην αρχή του παιχνιδιού δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Αθανασίου και Ντόντη και αυτό το πλήρωσαν στη συνέχεια του αγώνα.

Η ομάδα του Μανόλη Σκούφαλη έκανε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στους τυπικά γηπεδούχους (ο αγώνας έγινε στο Epirus sports) και προηγήθηκε 0-2 με γκολ των Βελτίστα (11’) και Ρίζου (20’).

Σουτ του Παπαδόπουλου στο 23’ έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα άουτ.

Το Σταυράκι μείωσε στο 26’ με τον Μυριούνη να κάνει το σουτ ο Κεφάλας απέκρουσε τη μπάλα αυτή πήγε στον Τούση που με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα (28’) οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (2-2) με κεφαλιά του Μαργιόλα.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 29’ για το Σταυράκι με τον Λαλάι να κάνει τη σέντρα ο Τσακανίκας πήρε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

 Σουτ του Μαργιόλα στα 37’ η μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε ωστόσο στο 47’ μετά από φάουλ του Πότση ο Ρίζος έκανε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία στο 58’ για το Σταυράκι με τον Κολιό να κάνει τη σέντρα και ο Τούσης προ του Κεφάλα έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Σουτ του Ζενέλη στο 73’ ο Κεφάλας απέκρουσε τη μπάλα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ελεούσα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Στο 91’ ο Κεφάλας μετά από φάουλ του Οικονόμου έκανε την κεφαλιά όμως απέκρουε εντυπωσιακά τη μπάλα ο Λάμπρης και στο 93’ ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ με τον Λαλάι να διώχνει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο του 15χρονου Βαγγέλη Γώγου με τη φανέλα του Σταυρακίου γιος του προέδρου Σπύρου Γώγου.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Αρβανίτης-Μπαντής)

Σταυράκι: Λάμπρης, Βούλγαρης, Κολιός, Μυριούνης (46’ Καπατσέλης), Παργινός, Τσακανίκας (56’ Ζιάβρος), Λαλάι, Τούσης (74’ Γώγος Ε.), Ντόντης (68’ Ζενέλης), Μαργιόλας, Αθανασίου.

Ελεούσα: Κεφάλας, Ρίσβας, Κωστούλας, Αλεξίου, Πότσης, Παπαντωνίου (69’ Οικονόμου), Ρίζος (90’ Καραντάνας), Ζυγούνας (74’ Κεφάλας), Βελτσίστας, Παπαδόπουλος, Στάμος.

Σχολιασμος