Πέρασε (0-3) και από το Πέραμα η Κόνιτσα (video)

17.10.2021 Αναγνώστηκε 513 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Το εντυπωσιακό σερί της συνέχισε η Κόνιτσα μέσα στο Πέραμα επικρατώντας 0-3 της Προοδευτικής φτάνοντας τις 4 νίκες σε πέντε παιχνίδια (έχει και μια ισοπαλία με το Νησί) και είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον πρώτο όμιλο της Α΄κατηγορίας.

Πέρασε (0-3) και από το Πέραμα η Κόνιτσα (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το παιχνίδι από πλευράς ποιότητας δεν είχε να προσφέρει πολλά πράγματα με την ομάδα του Στέλιου Σιώτα να πετυχαίνει δύο όμορφα γκολ σε καίριες στιγμές του αγώνα και να παίρνει τη νίκη.

Η Προοδευτική πάλεψε θα μπορούσε να είχε πετύχει και κάποιο γκολ αλλά όποτε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας της Κόνιτσας ήταν εκεί.

Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Μουρεχίδης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ.

Στη συνέχεια και στο 10’ σουτ του Σιώτα η μπάλα λίγο άουτ.

<

Σουτ του Μουρεχίδη στο 22’ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Παπαδιώτη.

Στο 29’ μεγάλη ευκαιρία για το Πέραμα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρτάλη η μπάλα έφτασε στον Ρούση που έκανε το σουτ όμως επάνω στο γραμμή έδιωξαν τη μπάλα οι αμυντικοί της Κόνιτσας.

Ένα όμορφο γκολ πέτυχε στο 44’ η Κόνιτσα όταν ο Μήτσος είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα της Προοδευτικής και από τη σέντρα τον «κρέμασε» στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-2.

Σουτ του Μπισέλα στο 46’ απέκρουσε τη μπάλα ο Χατζηρούμπης.

Στο 58’ η Κόνιτσα έκανε τρία τα τέρματα της με τον Σιώτα μετά από πάσα του Πεπόνη.

Στο 66’ σέντρα του Πεπόνη κεφαλιά του Ντεντόπουλου η μπάλα άουτ.

Σουτ του Καρτάλη στο 72’ η μπάλα λίγο άουτ.

Διαιτησία: Παπαδημητρίου (Ευαγγέλου-Σιώμος).

Πέραμα: Παπαδιώτης, Ρούσης, Λιακόπουλος (60’ Δούβλης), Μηλίτσης, Χεμπέγια, Σήτος, Μοναστηριώτης (79΄Ντεμίρης), Κοίνης (60’ Σίμος), Καρτάλης, Γιωτάκης, Μπισέλας (64’ Λέζος).

Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Σπανός Χ., Λάμπρου Λ. Ρούστα (58’Λάμπρου Ν.), Σπανός Α., Μήτσος (86’ Κίτσος.), Σπανός Δ. (58’ Ντεντόπουλος), Πεπόνης, Σιώτας, Χαλούλος, Μουρεχίδης (74’ Βλάχος Π.).

Σχολιασμος