Επιβλητικό το Κάστρο, 6-1 την Περίβλεπτο (video)

16.10.2021 Αναγνώστηκε 496 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Το Κάστρο πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα επικρατώντας με το εμφατικό 6-1 της Περιβλέπτου στο γήπεδο της Λιμνοπούλας για την 4η αγωνιστική του Α ομίλου της Β Ερασιτεχνικής, εκμεταλλευόμενο τις πολλες απουσίες και τις αμυντικές αδυναμίες της Περιβλέπτου. Πολλά παράπονα των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία του Βλάχου, αποβολή προπονητή από τον πάγκο και ένταση μετά το τέλος του αγώνα.

Επιβλητικό το Κάστρο, 6-1 την Περίβλεπτο (video)
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η αναμέτρηση στη Λιμνοπούλα πραγματοποιήθηκε με αλλαγή της τελευταίας στιγμής στη διαιτητική τριάδα καθώς ο Γεωργίου αντικατέστησε τον Κοσίνα. Το Κάστρο πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 3' ο Γεωργούλης από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Καραμάνης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το γρήγορο 1-0.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ στο 24' όταν βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση και ο Καραμάνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το πλασέ του ήταν άστοχο καθώς η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ήταν ο Τραγουδάρας Δ. αυτός που έκανε το σουτ, αναγκάζοντας τον Πέτρο σε δύσκολη επέμβαση. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού η Περίβλεπτος έφτασε στην ισοφάριση. Στο 28' ο Ρίζος έκανε το σουτ από αριστερά, η μπάλα έφυγε κάτω από τα χέρια του νεαρού Παπαπέτρου και κατέληξε στα δίχτυα μετά το τραγικό λάθος του νεαρού τερματοφύλακα του Κάστρου για το 1-1.

Η χαρά της ισοφάρισης για την Περίβλεπτο κράτησε μόνο τέσσερα λεπτά καθώς η υπεροχή του Κάστρου ήταν εμφανής και το γκολ ζήτημα χρόνου. Στο 32' μετά από αρχικό σουτ του Γεωργούλη και ασθενή απόκρουση, ο Τραγουδάρας Θ. πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 40' όταν και πάλι ο Γεωργούλης από αριστερά έκανε τη σέντρα, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι και ο Δρόσος με δυνατό σουτ νίκησε τον Πέτρο για το 3-1. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Γεωργούλη να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 42' όταν βγήκε τετ α τετ, όμως καθυστέρησε χαρακτηριστικά και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο επιθετικός μονόλογος του Κάστρου συνεχίστηκε και στην επανάληψη. Στο 50' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι όταν ο Δρόσος έκλεψε τη μπάλα, ο Γεωργούλης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Χάιδας έπιασε το σουτ, όμως ο Πέτρος βρήκε ενστικτωδώς την μπάλα, αυτή πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ. Δύσκολη επέμβαση από τον νεαρό πορτιέρο της Περιβλέπτου που είπε "όχι" και σε τετ α τετ με τον Τραγουδάρα Θ. στο 52' βγαίνοντας σωτήρια πάνω στα πόδια του. Το Κάστρο είχε δεύτερο δοκάρι στο 67' με τον Καραμάνη που δέχτηκε την ασίστ από τον Τραουδάρα Θ. και έπιασε το σουτ, η μπάλα όμως τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά ο Καραμάνης έχασε το 69' νέα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά σε κενή εστία.

Η Περίβλεπτος παραδόθηκε αμαχητί στο τελευταίο τέταρτο, πληρώνοντας τις πολλές απουσίες και τα προβλήματα της. Στο 75' ο Χάιδας βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε ασίστ σε κενή εστία για τον Γεωργούλη που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-1. Ένα λεπτό αργότερα οι ρόλοι άλλαξαν. Ο Γεωργούλης έβγαλε την ασίστ και ο Χάιδας χρίστηκε σκόρερ για το 5-1 στο 76'. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 84' ο Καραμάνης πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση στον χώρο των αποδυτηρίων και διαμαρτυρίες των παικτών της Περιβλέπτου προς τον διαιτητή Βλάχο, ο οποίος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Σταμάτη της Περιβλέπτου, ενώ νωρίτερα είχε αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη από τον πάγκο και τον προπονητή της Περιβλέπτου, Λευτέρη Νάση.

Διαιτησία: Βλάχος (Γεωργίου Χ. - Ηλία)

ΠΑΣ Κάστρου (Κουκουθάκης): Παπαπέτρος, Παντούλας, Στρακόσιας, Παπαυγέρης, Απρίλης, Δρόσος, Γεωργούλης, Τραγουδάρας Δ., Καραμάνης, Τραγουδάρας Θ., Χάιδας.

Περίβλεπτος (Νάσης):  Πέτρος, Ρίζος, Παππάς Χ., Θανασιάς Δημήτριος, Σπυρόπουλος, Σταμάτης, Λαμπράκης, Καλλιακούδας, Θανασιάς Δημοσθένης, Παππάς Ε., Πασχάλης.

Σχολιασμος