Του έσπασε το σερί, Μέτσοβο- Καστρίτσα 1-2(video)

16.10.2021 Αναγνώστηκε 1026 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Το νικηφόρο και αήττητο σερί του Μετσόβου έσπασε ο Αγροτικός Καστρίτσας, καθώς επικράτησε του ΠΑΣ με σκορ 1-2 για την 4η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής και έφτασε στο τρίτο του τρίποντο νίκης στο πρωτάθλημα, όλα σε εκτός έδρας ματς.

Του έσπασε το σερί, Μέτσοβο- Καστρίτσα 1-2(video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η ομάδα του Λεωνίδα Μαλισόβα πέρασε νικηφόρα από μία δύσκολη έδρα και υποχρέωσε το Μέτσοβο στην πρώτη του απώλεια βαθμών και πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι και λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου πήγε στη δύναμη, κυριάρχησαν σκληρές μονομαχίες αλλά δεν έλειψαν και κάποιες αξιόλογες εκατέρωθεν στιγμές.
Στο 3’ ο Νάκος έκανε το σουτ εντός περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.

Στο 23’ ο Δοβανάς έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Νάκος δεν βρήκε τη μπάλα όπως ήθελε και έφυγε άουτ.

Στο 25’ ο Κυριάκος Τσουλιάης με καλοζυγισμένο σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Διαμάντη, ενώ η εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου στο 31’ δεν είχε αποτέλεσμα.

Πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 37’, όταν ο Φάνης Τσουλιάης έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, τροφοδότησε τον αδερφό του Κυριάκο, αυτός πάσαρε στον Σταχούλη που έκανε το πλασέ αλλά ο Διαμάντης έδιωξε σωτήρια τη μπάλα με τα πόδια.


Ενώ όλα έδειχναν πώς οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν με ένα στείρο 0-0 στα αποδυτήρια, ο Διαμαντόπουλος είχε διαφορετική άποψη.

Ο παίκτης του Αγροτικού εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά στο 44’, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Γιαμβριά για το 0-1.
Στο 50’ ο Διαμάντης κράτησε και πάλι ανέπαφη την εστία του σε τετ α τετ με τον Σταχούλη, ενώ στο 60’ ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ.

Ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Νάκος ΄πήρε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας του Μετσόβου δεν συγκράτησε τη μπάλα και ο Θανάσης την έστειλε στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Διαμάντη.

Στο 63’ ο Τσιόστας Κ. με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς η μπάλα έσπασε ένα κλαδί από το δένδρο πάνω από την εστία και μετά μπήκε στα δίχτυα, ακυρώθηκε λόγω εξωτερικού αντικειμένου.


Το σουτ του Χήτα  στο 70’ ήταν άστοχο, όπως και το διαγώνιο σουτ του Θανάση στο 73’.

Ο Αγροτικός στο 89’ έφτασε στο 0-2, όταν σε αντεπίθεση, ο Διαμαντόπουλος είδε εκτός θέσης τον Γιαμβριά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το Μέτσοβο κατάφερε στο 90+1’ να μειώσει στο τελικό 1-2 με κεφαλιά του Γιάννη Τσουλιάη από εκτέλεση φάουλ του Φάνη Τσουλιάη.

Διατησία: Τασιούλας( Διαμάντης Λ.-Σιόντης)
Μέτσοβο(Κοντοδήμας): Γιαμβριάς, Γεωργίου, Τσιόστας Χ, Τσουλιάης Ι, Χήτας Ν., Τσιόστας Κ, Σταχούλης(79’ Σιούτας),Χύσο, Χήτας Α(70’ Βαρσάνης), Τσουλιάης Θ., Τσουλιάης Κ.

Καστρίτσα(Μαλισόβας): Διαμάντης, Δοβανάς, Δήμος, Μπίζιος(79’ Τσεκούρας), Ναυρόζογλου, Ντότης, Αλεξίου (83’ Αντωνίου), Σπαλιάρας, Θανάσης, Νάκος, Διαμαντόπουλος.

Σχολιασμος