Τιτάνια νίκη για Καστρίτσα, 0-5 τους Λογγάδες(video)

10.10.2021 Αναγνώστηκε 886 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ξέσπασε αγωνιστικά, μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Θύελλα Κατσικάς, ο Αγροτικός Καστρίτσας που πέρασε νικηφόρα με το επιβλητικό 0-5 από τους Λογγάδες.

Τιτάνια νίκη για Καστρίτσα, 0-5 τους Λογγάδες(video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η ομάδα του Λεωνίδα Μαλισόβα άφησε πίσω το χαμένο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής και πέρασε δια περιπάτου από τους Λογγάδες για την 3η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής.Από την άλλη, το σύνολο του Παναγιώτη Γκίτση υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, μιας και προερχόταν από νίκες απέναντι στον ΠΑΣ Πηγών Λούρου και τον Θρίαμβο Σερβιανών.
Από το ξεκίνημα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις προθέσεις τους και θα μπορούσαν να βρουν από νωρίς δίχτυα. Στο 8’ από μπαλιά του Διαμαντόπουλου, ο Νάκος πήγε να κρεμάσει τον Πρεβεζιάνο αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από την εστία. Στο επόμενο λεπτό χάθηκε τεράστια φάση για τον Αγροτικό, όταν σε παράλληλη μπαλιά του Νάκου, ο Αλεξίου βρέθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά την έστειλε στο δοκάρι.

Στο 21’ ο Δοβανάς με εκπληκτική κούρσα μπήκε από δεξιά εντός περιοχής, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε και πάλι το δοκάρι της εστίας του Πρεβεζιάνου.

Στο 23’ ο Νικολάου αστόχησε με σουτ στην κίνηση, στο 29’ ο ίδιος παίκτης αστόχησε από κοντά, ενώ με μακρινό σουτ ο Δήμος στο 32’ έκανε το 0-1, δίνοντας το προβάδισμα στον Αγροτικό.
Έξι λεπτά αργότερα, η Καστρίτσα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξίου από τον Δραγάτη.

Ο Διαμαντόπουλος το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-2. Ο Αλεξίου με σουτ στο 41’ έκανε το 0-3, βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, έπεσε ο ρυθμός όπως ήταν φυσικό. Στο 50’ ο Δραγάτης έκανε ένα καλό σουτ για τον Τιτάνα, ενώ στο 62’ ο Θανάσης με πλασέ από ασίστ του Αναστασιάδη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε στο 67’ από σουτ του Αναστασιάδη, ύστερα από σέντρα του Αλεξίου.

Στο 89’ ο Διαμάντης είπε όχι σε πλασέ του Γκουρμπάτση, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Διαιτησία: Τζόβας(Πάνος Σ.-Γκέλης)
Λογγάδες(Γκίτσης): Πρεβεζιάνος, Δραγάτης, Λώλης, Κορδοπάτης, Ευθυμιάδης, Παναγιώτου, Χαριζάι, Παπανικολάου(46’ Γκουρμπάτσης), Γκότζος, Γκόγκας(68 Μάστορας), Γιώτης (55’ Γκόλιας).
Καστρίτσα(Μαλισόβας): Διαμάντης, Δήμος(46’ Θανάσης), Δοβανάς(64’ Καλλιοτζής), Μπίζιος, Νικολάου, Ντότης(64’ Μπιστιόλης), Αλεξίου(76’ Αντωνίου), Αναστασιάδης,Σπαλιάρας, Νάκος, Διαμαντόπουλος.

Σχολιασμος