Πραγματική θύελλα η Κατσικά, συνέτριψε 7-0 το Ασβεστοχώρι (video)

10.10.2021 Αναγνώστηκε 1015 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Πραγματική θύελλα η Κατσικά παρέσυρε στο διάβα της το Ασβεστοχώρι επικρατώντας με 7-0. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική αφού το σκορ τα λέει όλα.

Πραγματική θύελλα η Κατσικά, συνέτριψε 7-0 το Ασβεστοχώρι (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Πριν την περιγραφή του αγώνα θα ήθελα να αναφέρω την αήθη φραστική επίθεση χωρίς λόγο και αιτία που δέχθηκα από τον ποδοσφαιριστή του Ασβεστοχωρίου Δημήτρη Μαλάμο. Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι τέτοιοι ποδοσφαιριστές δεν αξίζουν να βρίσκονται σε κανένα ρόστερ ομάδας.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τους Κατζιώτη που πέτυχε χατ-τρικ και τον Παπουτσή που πέτυχε ένα γκολ και είχε συμμετοχή σε ένα ακόμη.

Στο 6’ σουτ του Κολιούση απέκρουσε ο Κάτσιος.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 11’ όταν ο Κατσίφας βρήκε τον Παπουτσή και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κάτσιου.

Το 2-0 έγινε στο 29’ με τον Παπουτσή αυτή τη φορά να δίνει στον Κατσίφα και αυτός να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Σουτ του Παπουτσή στο 16’ η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 32’ σέντρα του Παπουτσή κεφαλιά ο Μελιγγιώτης απέκρουσε τη μπάλα ο Κάτσιος.

Στο 35’, 44΄και 47’ ο Μπάμπης Κατζιώτης με τρία προσωπικά του τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Το 6-0 έκανε με σουτ ο Τσουμάνης στο 57’.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 69’ ο Μαρούλης στέλνοντας τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Κάτσιου διαμορφώνοντας το 7-0.

Στο 80’ σέντρα του Μελιγγιώτη κεφαλιά του Τσουμάνη απέκρουσε ο Κάτσιος, ενώ και στο 88’ ο τερματοφύλακας του Ασβεστοχωρίου έδιωξε το σουτ του Καζαντσίδη.

Διαιτησία: Μαγγιώρος (Σταματελόπουλος-Αλεξίου).

Κατσικά: Καραμάνης, Σκούφης (53’ Τσούνης), Μελιγγιώτης, Λισγάρας (60’ Μαρούλης), Πάνος, Πολυχρόνης (60’ Ζήκος), Παπουτσής (73’ Βαρτζιώτης), Τσουμάνης, Κατζιώτης, Κατσίφας (60’ Καζαντσίδης), Κολιούσης.

Ασβεστοχώρι: Κάτσιος, Μαλάμος Δ. (58’ Μαλάμος), Μαλάμος Α., Βασάκος, Κουτρούμπας, Τσαντούλης, Ντάφλος Β., Γεωργίου (46’ Μπέτσης), Ντάφλος Π. (16’ λ.τρ. Παπαστεργίου), Οικονόμου, Κολιάκης.

Σχολιασμος