Μεταγραφή του Ανδρέα Σπύρου της Ανατολής στην Κ15 του ΠΑΟΚ

09.10.2021 Αναγνώστηκε 451 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ο Α.Ο. Ανατολής ανακοινώνει την ένταξη του ποδοσφαιριστή της Ανδρέα Σπύρου στην ομάδα Κ15 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μεταγραφή του Ανδρέα Σπύρου της Ανατολής στην Κ15 του ΠΑΟΚ

Ο Ανδρέας, υπήρξε μέλος της ακαδημίας του Α.Ο. Ανατολής – ΑΕΚ F.C. Development Network τα τελευταία χρόνια, προερχόμενος από την ακαδημία ποδοσφαίρου Ελπίδες Αχέροντα. Ακολουθώντας το σύγχρονο προπονητικό πρόγραμμα της ακαδημίας της Ανατολής και με συνεχή προσπάθεια, πέτυχε να ενταχθεί σε τμήμα υποδομής μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της Super League.

Αποτελεί μια ακόμη επιτυχία για την ακαδημία του Α.Ο. Ανατολής, που όντας πιστή στο πρόγραμμά της, βοηθά και εξελίσσει τους νεαρούς αθλητές, τροφοδοτώντας σταθερά τα τμήματα υποδομών κορυφαίων ομάδων της Super League, όπως της ΑΕΚ, του ΠΑΣ Γιάννινα 1966, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ κ.α.

Η διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής εύχεται στον Ανδρέα υγεία και πολλές επιτυχίες, τόσο σε αθλητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ευχαριστεί δε τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας του Α.Ο. Ανατολής κ. Στράτο Γκαρόζη για τη συνεισφορά του στην εξέλιξη των αθλητών της ακαδημίας, αλλά και τον κ. Ηρακλή Νίκου, υπεύθυνο της ακαδημίας ποδοσφαίρου Ελπίδες Αχέροντα, για την πενταετή και πλέον συνεργασία.

Σχολιασμος