Καταιγιστική Προοδευτική Περάματος επί της Αγίας Μαρίνας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

25.09.2021 Αναγνώστηκε 692 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Εντυπωσιακή ήταν η Προοδευτική Περάματος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ, αφού παρά το μέτριο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα με το ισόπαλο 1-1 και στην επανάληψη ήταν καταιγιστική καταφέρνοντας να σκοράρει άλλα 3 γκολ, χάνοντας παράλληλα και αρκετές φάσεις, και να επικρατήσει τελικά της Αγίας Μαρίνας με 4-1.

Καταιγιστική Προοδευτική Περάματος επί της Αγίας Μαρίνας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!
Καρτάλης
Γιάννης Καρτάλης

Η πρώτη φάση της αναμέτρησης έγινε στο 6' όταν ο Τσίκας έκανε ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά, πάτησε περιοχή και δοκίμασε ένα σουτ από αρκετά πλάγια θέση, αλλά η μπάλα έφυγε αουτ. Στο 10' η Αγία Μαρίνα είχε νέα ευκαιρία με ένα μακρινό σουτ του Παππά, το οποίο μπλόκαρε όμως ο Παπαδιώτης. Η πρώτη φάση στο παιχνίδι για το Πέραμα ήρθε στο 14', με τον Λέζο να βγαίνει στη πλάτη της άμυνας και να κάνει ένα σουτ με το εξωτερικό, αλλά να βλέπει τη μπάλα να φεύγει αουτ.

Στο 18' ήρθε το πρώτο γκολ, όταν μετά από μια βαθιά μπαλιά στον Μπούλτη αυτός κατέβασε και έφτασε μέχρι τη περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά είδε τη μπάλα να κοντράρει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδιώτη. Στην επαναφορά ο Τσίκας πήρε τη μπάλα, έβγαλε μια συρτή πάσα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ήταν Νίκος Παππάς ο οποίος έστειλε εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Αγία Μαρίνα είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της από το 27' όταν κέρδισε πέναλτι σε μια ανατροπή του Χρήστου Τσίκα από τoν Σήτο, με τον ρεφερι να δείχνει προς την άσπρη βούλα. Ο Τσίκας ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ, πάνω από τα δοκάρια της εστίας.

Στη συνέχεια απείλησε με μια απευθείας εκτέλεση ενός μακρινού φάουλ του Λαγκαβάνη, με τον Παπαδιώτη να παραχωρεί ένα κόρνερ. Τεράστια ευκαιρία για το Πέραμα στο 42', με τον Γιωτάκη να βγάζει πολύ ωραία μπαλιά στον Καρτάλη, ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 44' η Αγία Μαρίνα απάντησε με δική της μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπούλτη να μπαίνει στη περιοχή από αριστερά, να κάνει και ένα σουτ, αλλά να βλέπει τον Παπαδιώτη να αποκρούει και να κρατάει ζωντανή την ομάδα του.

Κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, το Πέραμα βρήκε το γκολ που χρειαζόταν. Έγινε μια πάσα από δεξιά του Καρτάλη για τον Λέζο, με τον τελευταίο να κοντρολάρει, να γυρνάει προς το τέρμα και με ωραίο τελείωμα στον ουρανό των δικτύων να γράφει το 1-1 για την ομάδα του, παγώνοντας ουσιαστικά τους αντιπάλους του ακριβώς πριν αποσυρθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Όπως ακριβώς έληξε το πρώτο μέρος μπήκε και στο δεύτερο η ομάδα της Προοδευτικής Περάματος. Στο 48' ο Γιωτάκης έκανε ωραία κάθετη για τον Λέζο, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Κοτίκα για να κάνει το 2-1 και την ολική ανατροπή του σκορ. Στο 53' το Πέραμα είχε και νέα τεράστια ευκαιρία, όταν ο Γιωτάκης δοκίμασε το πόδι του από αρκετά μακριά, με ένα δυνατό εντυπωσιακό σουτ, αλλά είδε τον Κοτίκα να ακουμπάει αρχικά τη μπάλα με τα ακροδάκτυλα και στη συνέχεια αυτή να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει κόρνερ.

Στο 67' το Πέραμα είχε νέα τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 3-1, με τον Γιωτάκη να βγαίνει στη πλάτη της άμυνας, να προσπαθεί και να καταφέρνει να περάσει τον αντίπαλο κίπερ, αλλά στη συνέχεια να χάνει την ισορροπία του και να στέλνει τη μπάλα άουτ. Πέντε λεπτά μετά ήρθε άλλο ένα γκολ για το Πέραμα, όταν ο Λέζος πάτησε τη μπάλα πολύ ωραία στον Γιωτάκη, ο οποίος βγήκε σε τετ α τετ και αυτή τη φορά κατάφερε να νικήσει τον Κοτίκα για να γράψει το 3-1.

Στο 76' ήρθε το τέταρτο γκολ για το Πέραμα, μετά από μια γρήγορη συρτή εκτέλεση ενός φάουλ ο Κοΐνης έγινε αποδέκτης της μπάλας και έβγαλε μια πολύ ωραία συρτή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ήταν ο Γιωτάκης που με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-1.

Το Πέραμα είχε ευκαιρία να κάνει και πέντε τα τέρματά του, όταν στο 87' ο Ζαλαβράς έκανε ωραία ατομική ενέργεια και πάτησε περιοχή από δεξία, έκανε ένα σουτ, αλλά είδε τον Κοτίκα να αποκρούει τη μπάλα σε κόρνερ.

Προοδευτική Περάματος: Παπαδιώτης, Σίμος (82' Παλάσκας), Ρούσης, Μηλίτσης, Σήτος, Κατσάνος, Μοναστηριώτης, Λέζος (77' Ζαλαβράς), Καρτάλης, Γιωτάκης, Στάθης (69' Κοΐνης).

Αγία Μαρίνα: Κοτίκας, Μάστορας, Τσίκας Θ., Παππάς Γ., Λαγκαβάνης, Φίνος (58' Μπάκας), Σοκορέλης, Τσίκας Χ., Παππάς Ν., Μπούλτης, Παππάς Α.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος