Τρίποντο για την Κόνιτσα σε κακό αγωνιστικό χώρο

25.09.2021 Αναγνώστηκε 807 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Το πρώτο τρίποντο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος πήρε η Πίνδος Κόνιτσα επικρατώντας 2-1 του Ροδοτοπίου σε ένα παιχνίδι όπου υπήρχαν τρεις αποβολές (2 η Κόνιτσα, 1 το Ροδοτόπι) με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του διαιτητή Σταματελόπουλου.

Τρίποντο για την Κόνιτσα σε κακό αγωνιστικό χώρο
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το γήπεδο που κάποτε ήταν στολίδι για την περιοχή της Κόνιτσας φαίνεται ότι θα είναι φέτος ανασταλτικός παράγοντας στο να μπορεί η Πίνδος να παίζει καλό ποδόσφαιρο αφού ήδη υπάρχουν αρκετά προβλήματα από τη μη καλή συντήρηση του από το Δήμο.

Από εκεί και πέρα η Κόνιτσα μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί 2-0 στο σκορ με γκολ που πέτυχαν οι Χαλούλος και Μουρεχίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στη συνέχεια χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες για τη Πίνδο με τους Λάμπρου και Μουρεχίδη.

Το Ροδοτόπι στο 45’ έμεινε με δέκα παίκτες με τον Μπάφα να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) του διαιτητή.

Το δεύτερο μέρος το Ροδοτόπι ήταν αυτό που ανέβηκε πιο ψηλά και παρότι με δέκα πίεσε την Κόνιτσα της οποίας οι παίκτες μπήκαν με κάποια χαλαρότητα. 

Οι γηπεδούχοι έμειναν και αυτοί με δέκα παίκτες στο 67’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Σπανού Χ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ σε 2-1 με τον Μάντζαρη όμως παρά την πίεση για την ισοφάριση δεν τα κατάφεραν.

Η Κόνιτσα τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες αφού στο 89’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ρούστα.

Διαιτησία: Σταματελόπουλος (Σιόντης-Παπαδόπουλος Ν.)

Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Λάμπρου, Σπανός Χ., Μήτσος (94’ Βλάχος Χ.), Σπανός Α. (56’ Βλάχος Π.), Χαλούλος (81’ Κυρτζόγλου Α.), Πεπόνης (17’ λ.τρ. Ρούστα), Κυρτζόγλου, Λάμπρου Ν. (81’ Σπανός Δ.), Δημόπουλος, Μουρεχίδης.

Ροδοτόπι: Βάσιος, Αργύρης, Σιώζιος, Βλάχος, Πασχάλης, Γεωλδάσης, Γκρέμος (96’ Λιαμπότης), Μπάφας, Ταμπούρας (79’Κίτσης), Πασχάλης Ε., Μάντζαρης.

Σχολιασμος