Καθάρισε στην επανάληψη, Α.Ε. Μικρασιατών-Μέτσοβο 1-3 (video)

25.09.2021 Αναγνώστηκε 591 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ο ΠΑΣ Μέτσοβο, καθώς επικράτησε στο «Αγιά- Σοφιά» της Α.Ε. Μικρασιατών με σκορ 1-3.

Καθάρισε στην επανάληψη, Α.Ε. Μικρασιατών-Μέτσοβο 1-3 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την ΑΕΜ στο πρώτο ημίχρονο, η εικόνα της ομάδας του Πέτρου Κοντοδήμα άλλαξε άρδην στην επανάληψη και κατάφερε να κλειδώσει το τρίποντο της νίκης.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν από στατική φάση στο 6’ και σε εκτέλεση κόρνερ του Χ. Τσιόστα αλλά η κεφαλιά του Τσίμπου ήταν άστοχη, όπως και το σουτ του Σταχούλη.

Από το 20’ και έπειτα η ΑΕΜ ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσε κυρίως από στατικές να απειλήσει την εστία του Κάτσενου. Στο 22’ από εκτέλεση φάουλ του Ναυρόζογλου, ο Τσίμπος δεν έδιωξε σωστά αλλά ο Ανανιάδης δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και απομάκρυναν οι παίκτες του Μετσόβου, ενώ στο 25’ ο Κάτσενος είχε απάντηση σε σουτ του Σιώζη.

Το προβάδισμα ήρθε για την ΑΕΜ στο 30’. Ο Γιάννης Ναυρόζογλου από τα αριστερά εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπαλαντάνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ στο 43’ οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία φάση και για δεύτερο γκολ.

Από εκτέλεση φάουλ και πάλι από τον Ναυρόζογλου, ο Τσίρης μετά από πάσα πήρε την κεφαλιά και ο Γιάννης Τσουλιάης έδιωξε τη μπάλα προτού περάσει τη γραμμή.


Το σκηνικό άλλαξε εντελώς στο δεύτερο  ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι για ένα γρήγορο γκολ και το πέτυχαν με το …καλημέρα, καθώς στο 46’ ο Σταχούλης με πλασέ έκανε το 1-1.
Το Μέτσοβο έφερε τούμπα το ματς στο 61’, όταν σε αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον Σταχούλη και ο αρχηγός των φιλοξενούμενων από πλάγια θέση έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα του Πατερέλη για το 1-2.

Η ομάδα του Κοντοδήμα είχε κι άλλες καλές φάσεις στη συνέχεια όπως με τον Σταχούλη στο 68’ που αστόχησε σε θέση βολής, το σουτ του Ι. Τσουλιάη που έδιωξε τη μπάλα ο Πατερέλη αλλά και με το άστοχο σουτ του Γουδέβενου.


Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 79’ με κοντινό σουτ του Φάνη Τσουλιάη, σε μία φάση που είχε πέσει στο έδαφος προηγουμένως ο αδερφός του Κυριάκος.
Ρεπό έχει την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΜ, τον ΠΑΣ Πηγών Λούρου υποδέχεται το Μέτσοβο.

Διαιτησία: Τζόβας(Πάνος Σ.- Γκέλης)
Α.Ε. Μικρασιατών(Χρήστος Βαζάτης): Πατερέλης, Ναυρόζογλου Αν (68’ Μάντζιος), Τσίρης, Ανανιάδης, Αθανασίου, Μπαλαντάνης, Σιώζης (88’ Τζαρούχης), Κασιμόπουλος, Λούζης, Ναυρόζογλου Ι, Ντασιάκης.

ΠΑΣ Μέτσοβο(Πέτρος Κοντοδήμας):Κάτσενος, Γεωργίου, Τσιόστας Χ, Τσίμπος, Τσουλιάης Ι, Τσιόστας Κ, Σταχούλης Αθ (86’ Τρίτος), Τσουλιάης Κ, Βαρσάνης (46’ Γουδέβενος), Τσουλιάης Θ(84’ Τσουρέκας), Σταχούλης Σ(81’ Ναζίρης

Σχολιασμος